Ana Sayfa Alışveriş Yazıları Vova’ dan Alışveriş Yapmak – Vova Türkiye

Vova’ dan Alışveriş Yapmak – Vova Türkiye

7
Vova’ dan Alışveriş Yapmak – Vova Türkiye

Vova’ dan Alışveriş Yapmak – Vova Türkiye

Vova ’ dan alışveriş yapmak ? Vova uluslararası bir e-ticaret şirketiymiş arkadaşlar bu yurt dışı alışveriş sitesi ile yeni tanıştım.

Kadın giyim, ev eşyası, erkek giyim, ayakkabı, elektronik, aksesuar, bebek eşyaları,  bavul ve çantalar ve benzeri bir çok ürünün  satışın yapan bir alışveriş sitesidir. Ayrıca Türkiye’ de satış sitesi olan yurt dışı honkong merkezli çok ucuza alışveriş imkanı sağlayan aynı zamanda dünya çapında ücretsiz kargo gönderimi sağlayan bir e-ticaret platformudur.

NOT: Güncelleme yazısı: 01.10.2019 bugün itibari ile bu notu eklemek istedim yazımın ortasına. Alışverişi yapmadan önce diğer kullanıcıların da bu mail altında yorumları olabilir onlara da bakın derim. Ayrıca olumlu olumsuz yorumunuzu yazarsanız iyi olur. Diğer kullanıcılar için de  fikir olur.

Evet  https://www.vova.com/tr/  ‘den siteye giriyorsunuz ve sizi minnoş bir indirim kuponu karşılıyor. Hemen buraya gmaili yazıyorsunuz ve mailiniz e aşağıdaki gibi bir in-box düşüveriyor.

vova

 

5% değerindeki kuponunuzu (147.00 TL’nin üzerindeki siparişler için) lütfen vova.com’da kontrol edin.

Kupon kodu: 9086AF….

1 hafta içinde geçerli olan bu hediyeyi kaçırmayın! Şimdi alışveriş yapın!

Site biraz Salı pazarı havasında. Vova bunu görüpte bana kızmasın ? açıkçası fiyatlar muazzam düşük. Fiyatların düşüklüğünde mi bilmiyorum bu site için vova com güvenlimi gibi aramalar oldukça fazla. Yahu ne acayip milletiz, hem ucuz olsun hem çok iyi olsun istiyoruz. Neyse ürünlerine kötü diyemem alıp denemedim henüz.Fakat kargonun ücretsiz oluşu cezbediyor tabiki.

Şimdi bir ürün alalım diyorum, bakalım ne kadar zamanda gelecek? Nasıl gelecek?

Benim bu sitede dikkatimi çeken en çok ev dekoratif ürünleri oldu. 4  aşamada nasıl aldık ona bakalım şimdi. Tabiki ürün geldiğinde ne kadar sürede geldi, site de göründüğü gibi geldi mi yazacağım bu yazı altına mutlaka.

1.Aşama:

Site de gezintimi tamamladıktan sonra( tam 1 saat sürdü, bir insan almayacağı ürüne neden bakar, tam bir zaman kaybı), kararı mı verdim ve işte beyaz atlı prensimi buldum. Seni seçtim pikachu 🙂

 

2.Aşama: Buraya geldiğimde argo ücreti yazar diye düşündüm ama cidden yazmadı. 12,39 tl lik ürünü kargosuz getiriyoruz diyorlar. Hadi bakalım o zaman Let’s go baby

 

3. Aşama:

Ve hala kargo ücreti istemedi, ne güzelll. Neyse e-ticaret sitelerinin bu sayfalarından tüm oneline alışverişciler nefret eder. Adres girme ekranı, bir kodla tüm bilgilerin kayıt olmadan pıt pıt atsa tüm sitelere ne güzel olur. Alın size kaizen önerisi, yapın bun e-ticaret siteleri. Duyun sesimizi! Burada kupon kodu istemiş ama 147 tl üzeri alışveriş için geçerli bu indirim. Fakat siz yine de dikkat edin gümrük kuralları 30 euro üstü gümrük bedeli alabilirim der.

 

4.Aşama:

Aman bu sayfadaki sipariş kodunu saklayın. Bana hala konfirmasyon gelmedi mailime siparişin. Bu sipariş kodu ile takip edebiliriz ama zateb oneline chat var bu sitede de hemen hemen her yurt dışı alışveriş sitelerinde olduğu gibi.

vova

Teslimat Tarihi: Bekliyorum gelir gelmez detayları buraya iliştireceğim.

 

Merhaba arkadaşlar,

ürün elime daha yeni geçti 15.12.2018, belki de ptt de takılı kaldı bilemiyorum, açıkcası üzerine de düşmedim. ne zaman teslim alırsam yazacağım demiştim, o yüzden yazmak istedim.

Sonuç:

16 Temmuz’ da satın aldım, 15 Aralık’ ta geldi. Çok küçük bir şeydi, belki ondan bu kadar gecikti bilemiyorum ama bir şekilde geldi 🙂 yine de büyük alışverişler için tavsiye edemiyorum bu siteyi malesef. Küçük ürünleriniz için tavsiye edebilirim sadece.

Site Linki için –> https://www.vova.com/tr/

 

Diğer Alış veriş yazıları öncelikli olarak;

Yurtdışından Güvenli Alışveriş Nasıl Yapılır

Yurt Dışından Alışveriş Ve Gümrük Kuralları

Shein’ dan Alışveriş Yapmak – Sheinside

7 YORUMLAR

  1. kesinlikle alışveriş yapmayın ürünüm gelmedi adli yollara başvuracağım ayrıca facebook dan vova diye aratıp aynı zamanda https://www.sikayetvar.com/vovacom dan da bakarak ne kadar çok şikayet geldiğini görebilirsiniz paranızı çöpe atmak istemiyorsanız alışveriş yapmayın ama yok benim param bol giderse gitsin adli süreçle uğraşırım diyorsanız buyurun alın kendiniz bilirsiniz.

  2. Bunlarla irtibata geçip bu telefon numarası bir Email diye bir şey yok mu ya bunların sayfalarında hiçbir şey yok

  3. Ben de burayı okuduktan sonra alışveriş yapmıştım sonrasında 47 gün oldu ürünler gelmedi fakat zaten alışkınım düşük ücretli ürünlerin kargoları amazon vs hepsinde uzun sürüyor. Siteye yazdım çok az daha bekleyin dediler ertesi gün 9 ürün aynı anda geldi. Sonra ptt çalışanına sordum meğer ürünler genellikle 20-25 günde ulaşsa da taahütsüz kargo ile yollananlar depoda bekliyormuş dağıtım merkezlerinde topluca dağıtılıyormuş. Sonra yine alışveriş yaptım büyük meblağlı bir ürün aldım o 20 günde geldi direk. 3. Alışverişimi yaptım 2 tanesi geldi 26. gün, 1 tanesi hala gelmedi 34 gün oldu fakat müşteri hizmetleri her ürün ayrı kargolanıyor dedi. Bekliyorum ama genel olarak ben memnunum çünkü 9u birden gelen ürünlerden biri bozuktu hemen para iadesi yaptılar.