Ana Sayfa Güzellik Sarı saçlar için bakım yağları – Bakimli sarı saçlar için!

Sarı saçlar için bakım yağları – Bakimli sarı saçlar için!

0
Sarı saçlar için bakım yağları – Bakimli sarı saçlar için!

Sarı saçlar için bakım yağları – Bakimli sarı saçlar için!

Sarı sevenler ya da açık tonlarda saç rengini sevenler kimler. Evet sarı tonlarının çekici durduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Peki sarışın olmak için lastik gibi uzayan sarı saçları sever misiniz? o istediğiniz sarıyı elde etmek için yaktığımız ya da yaktırdığımız caaaanım saçlarımız. Başıma geldi, geldi de işte ondan mütevellit evde boyamayı öğrendim diyebilirim. Biraz da ilgim var aslında. Öncelikle saçlarmı iki aşamada açtım ben. İlk aşamasını aşağıdaki videoda paylaşıyorum. Bu videodaki yapmış olduğum açma işlemini ikinci kez yaptım ve hiç yıpranmadı. Videoyu izlemek isterseniz aşağıya bırakıyorum hemen altına da saç bakım yağlarını bırakıyorum.

 

Sarı saçlar için bakım yağları

Öncelikle saçların dipten beslendiğini artık hepimiz biliyoruz. Bu yüzden önce

saç diplerinizi dinlendirin

Bunuda bilmeyen kalmadı sanırım ama ben de paylaşmasam olmaz. Hindistan cevizi yağı vazgeçilmezlerden fakat yenilebilir olan hindistan cevizi yağı olmalı ee belki bunu bilmeyen vardır. Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, tatlı badem yağı (birer tatlı kaşığını geçmeyecek ölçülerde) karışımına tüm eczanelerde bulunan vitamin ampullerini eklemek. Yağları ocakta hafifçe ısıtıp ılık hale geldikten sonra vitaminleri ekleyip uygulayınca saç derisi tarafından daha güzel emiliyor.

Veeee sizlere mucize bakımı  paylaşıyorum UZATIYOR veee  ONARIYOR!!

  • Evigen Ampul (1 adet)
  • Bepanthen Ampul (1 adet)
  • Bemiks Ampul (1 adet)
  • Yılan Yağı
  • Tatlı Badem Yağı
  • Organik Zeytinyağı

Bunların dışında ben günlük olarak Elidorun bakım yağını kullanıyorum ama bunun gibi bakım yağlarının muadillerinin hepsi olabilir. Elidor’ un bu bakım yağı ile ilgili kısa yazı da burada