Ana Sayfa Bloglar Yataktan sokağa şıklık – Sadece Elli 2 adet üretiliyor

Yataktan sokağa şıklık – Sadece Elli 2 adet üretiliyor

0
Yataktan sokağa şıklık – Sadece Elli 2 adet üretiliyor

Yataktan sokağa şıklık – Sadece Elli 2 adet üretiliyor

Dün çiçekli saten bir pijamamın altına kot pantolon ve spor ayakkabı giyip kendimi sokağa atmıştım.  Tabi ki pijama pijama durmadı çiçekliydi ve beline bir kemer taktım(kendi kuşağını değil) çok tatlı oldu bence, keşke fotoğrafını çekseydim. Neyse daha sonra giydiğimde çeker bu yazıya eklerim hemencecik.

Ve sadece Elli2 adet üretilen Elli2 kış koleksiyonu detaylarını görmek isterseniz yazıyı okumaya devam edin 😉

Yataktan sokağa şıklık – Sadece Elli 2 adet üretiliyor

Sadece Elli2 adet üretilen  ve 100 % yerli üretim olan Elli2 kış koleksiyonu sıradışı ve çarpıcı desenleri ile dolabınızdakı en özel parça olma konusunda iddiali.

Yatakdan sokağa mottosu ile ev giyimi anlayışına farklılık ve heyacan getiren Elli2 Nightwear koleksiyonunda, ana kumaş olarak kullanılan tencel kumaşları , konfor ve lüksü arayan kadınların vazgeçilmezi olmaya aday.

Tüm dünyada hızla yayılan, “satınalınabilir lüks “ (affordable luxury )  anlayışını koleksiyonun anafikri yapan Elli2 Nightwear, yeni kış koleksiyonunda , siyah beyazın zıtlık uyumunu , floral desenlerin romantizmini, kontrast renklerin çarpıcılığını vurguluyor .

Her üründen , her desen ve modelden sadece Elli2 adet üretilen Elli2 Nightwear koleksiyonları,  gerçek anlamda özel ve farklı olmak isteyen, her yerde ve her zaman bulunmayanı arayan , siradışı kadınların yeni ve vazgeçilmez markası olacak.

@elli2nightwear

www.elli2nightwear.com