Ana Sayfa Bloglar Kız arkadaş nasıl kendine aşık edilir

Kız arkadaş nasıl kendine aşık edilir

0
Kız arkadaş nasıl kendine aşık edilir

Kız arkadaş nasıl kendine aşık edilir

  1. Tanışmak için ilk iletişime geçmek için çekimser olma, ne kaybedeceksin en fazla hayır diyecek.  Şans çok az bile olsa bunu denemek hiç denememekten daha iyi.
  2. Kendi en iyi haline dönüş, bunu söylediğim için üzgünüm aslında gerçeği göstermek lazım ama tam anlamıyla gerçeği ilk etapta bir kadının görmesi onu korkutabilir. Yani şöyle düşünecektir, başlangıçta böyle ise ilerlediğinde kim bilir nasıl olacak?
  3. Kız arkadaşını aşık etmek için inançlı ol, kendine ve geleceğe inan.
  4. Eğer yapabiliyorsan sosyal statüye sahip ol, yapamıyorsan olabilecek imajını çiz.
  5. Her hareketini tahmin edemesin kız arkadaşın, çok gizem iyidir.Güçlü görün ama bazen ufak tefek zayıf yanlarını göster(hepsini değil acınacak erkek olma), duygusal ya da zayıf yönlerinden gösterirse kadın kendini değerli hisseder ve aynı zamanda koruma ya da destek olmak istediği kişiye sempati duygusu da gelişecektir.
  6. Çevrende kızlar olsun, seni arzuladıklarını göster ama sen kızlara yılışma. Bu karşındaki kadına güven verir. Yani sen bunu yaparak şu imajı çiziyorsun, bak kızlar beni istiyor ama ben senden hoşlanıyorken diğer kızlara bakmıyorum ya da zaaflarıma yenik düşmüyorum.
  7. Ortak noktlarınızı bul ve vurucu hamleni yap.
  8. Sohbet ederken akıcı olsan işin daha kolay olur.
  9. Arada bir seksüel gerilimde iyidir.
  10. Onunla bol bol flört et.