Ana Sayfa Blog İnternetten para kazan – blog yazarak nasıl para kazanılır

İnternetten para kazan – blog yazarak nasıl para kazanılır

0
İnternetten para kazan – blog yazarak nasıl para kazanılır

İnternetten para kazan – blog yazarak nasıl para kazanılır

Blog yazarak nasıl para kazanılır?  kısmen şimdi yazacağım ama blog yazarak ne kadar para kazanılır onu net şekilde bilemeyiz. Bunun sebebi yazdığınız yazının ne kadar okunması ile alakalı. Haaa yazdınız bloğunuz okunuyor ama onaylı bir adsens hesabınız yoksa yine para kazanamazsınız.

Blogtan para kazanmak için önce bir blog açın:) Bunun için wordpress’ i kullanabilirsiniz. WordPress’ te kendi domaininiz varsa com, net gibi onu da direk kullanabilirsiniz tabi, özel ismim olsun diyorsanız da tabii ilk önce bir domain almalısınız.

Domaini aldın ve bloğunu açtın, yazıları yazdın şimdi sıra adsens hesabında, adsens hesabını açıp oradaki kodları bloğunun reklam alanlarına koyacaksın. Adsens’ e buradan ulaşabilirsiniz. Adsens bloğunda reklam kodunu koyduğun yerler trafik görürse ya da etkileşimin, bloğunun seosu ve okunabilirliği uygunsa adsens hesabın muhtemelen para kazanmanı onaylar. Bu etkileşimi çok olanlarda daha kısa süre olabilir ama benim adsens onaylanmam neredeyse iki yıl sürdü 🙂 çok şükür açıldı ama şu an çok kazanmıyorum aslında, hatta çok az diyebilirim. Bunun sebebini çok az yazı yazı yüklememdir diye düşünüyorum. Yani biraz daha fazla yazı girsem gelir de artacaktır diye düşünüyorum. Her işte olduğu gibi bu işte de zaman ve özveri gerekiyor. Bir de öyle hemen karşılığını alamıyorsunuz. Beni de bunlar demotive etmişti.  Bunun yanı sıra ummadığın anda bir anda üç beşte olsa kazanmaya başlayınca emeklerinin boşuna gitmediğini anlıyorsun. MESELA ŞUAN DA ŞU YANLARDA OLAN REKLAMLARA TIKLARSAN ÇORBADA SENİNDE TUZUN OLACAK 😉

Her blog sahibinin kazandığı rakamlar birbirinden farklı tabi. Bunun nedeni yazı tıklama başına para kazanılması. Yani açtığınız blogda yazılarınız ne kadar ziyaretçi tarafından okunuyorsa siz de o kadar kazanabilirsiniz.

Blog wordpress sitesi

Blog  trafinizi analytics’ ten buradan kontrol edebilirsiniz

Para kazanmasınızı sağlayan adsens hesabı