Ana Sayfa Bloglar Küllü açık sarı nasıl boyanır- saçlarımı palette 10.1 küllü açık sarıya boyadım

Küllü açık sarı nasıl boyanır- saçlarımı palette 10.1 küllü açık sarıya boyadım

0
Küllü açık sarı nasıl boyanır- saçlarımı palette 10.1 küllü açık sarıya boyadım

Küllü açık sarı nasıl boyanır- saçlarımı palette 10.1 küllü açık sarıya boyadım

Merhaba arkadaşlar, bir kaç gün önce saçlarımı palette 10.1 küllü açık sarıya boyadım.

Bu aralar sık sık saçımı boyamaya başladım, uzun süredir bu kadar sık boyamıyordum. Pandemi süresince bir başladım şimdi kendimi durduramıyorum 🙂 şaka bir yana tabiki sık boyamamın sebebi galiba tam olarak istediğim rengi hala tutturamadım. Yani çok kötü değil beğeniyorum tabiki yoksa hemen yeniden boyarım ama aaa tamam işte bu tam cuk oldu diyemedim.

Mesela palette 10.1 küllü açık sarıya boyadım en son fakat hiç söylenildiği kadar açılmadı hatta hiç açılmadı. Arkadaşlar  8.0 ‘ bal köpüğüne diplerimi boyamıştım onun videosunu bu yazı altına koyacağım, fakat biraz benim saç dibimi kaşındırdı, fakat 8.0 bal köpüğü çok güzel bence dip boyası için. 8.0 normalde koyu sarı olarak geçer ama  palette de bal köpüğü, renk efsane ama beni biraz kaşındırdığı için bir daha boyamam dibimi palette ile.10.1 i de dibe sürmeden sarıları boyamak için aldım dip boyadan bir hafta sonra, biraz daha platin olsa yeterdi ama ne olması hiç değişmedi bir ton kadar değişti diyebilirim. Veeee saaakıınnn bence 10.1 i diplere sürmeyin koku kötü ve içindeki açıcı dipleri yakar. Ben zaten sürmedim ama kokusuna dayanamadım çok kötü. Palette schwarzkopf ürünü, schwarzkopf ürünleri fena olmuyor ama beni boyası alerji yaptı. Belki devamlı bu boyadan üst üste boyandığında rengi oturuyor olabilir ama ben kokusunu çok sevmedim renk otursun diye tekrar boyar mıyım bilmiyorum.

evet şimdi gelelim boyamadan önceki haline

 

Veee boyadıktan sonra böyle oldu 🙂 fark nedir? Özellikle aynı açı ile çektim, aynı açı ve aynı ışık

farklı bir odada maşalı da koyacağım ama zeten boyamadan önceden ona yaklaşık bir sarıydı. Yani benim saçımı sarı boya olduğu halde açmadı. Bu boya saç işlemi yapılmadan bir işe yaramıyor bence 🙂 ee saçı açtıktan sonra da zaten içinde bu kadar açıcı olan bir boyayı neden kullanayım ki,  değil mii…

 

Üzgünüm ama benin için out palette 10.1 küllü açık sarı