Ana Sayfa Bloglar Erkek arkadaşı aşık etmenin yolları neler

Erkek arkadaşı aşık etmenin yolları neler

0
Erkek arkadaşı aşık etmenin yolları neler

Erkek arkadaşı aşık etmenin yolları neler

Kim istemezki sevdiği erkeğin kendisine aşık olmasını. Hepimiz isterseniz diye düşünüyorum. Peki her şeyin kuralları oyunları var da bunun yok mu?

Var var da peki neler var?

ZEKA

Bu her iki taraf içinde önemli tabiki. Görünüşten sonra gelen en önemli unsurdur bu. Kendini ifade edebilen, kendine güvenen, net olan kadınları severler. Kendilerini anlayan, düşüncelerini paylaşabildikleri, konuşabildikleri kadınları severler. Vee size saygı duymasını sağlayabilirseniz en büyük adımı atmış oluyorsunuz.

BAKIMLI OLMAK

Bir çok erkek dış görünüşü bir bütün olarak algılar. Bakımlı olmakta bu bütünün içindedir. Kendisine bakan kadın bana da çocuklarını da evine de iyi bakar diye düşünür. İstediğiniz kadar süslenin tırnaklarınız da ya da elinizde kirle sakın buluşmayın derim. El temizliği önemli. Uzun ojeli tırnakları kastetmiyorum ojeli ya da ojesiz temiz eller önemli. Bunun dışında spor yapan fiziğine önem veren kadınları tercih ederler.  Kim sevmez ki 🙂 O zaman şöyle diyelim elimizden geldiği kadar, güzel giyiniyoruz, ellere ve saçlara önem veriyoruz, düzenli besleniyoruz… ee zaten bunlara bir erkek olsa da olmasa da dikkat edilmeli öyle değil mi?

GÜLER YÜZ

Erkekler esprilerine gülen kadınları severler,  komikse de değilse de gülün siz yani size aşık olsun istiyorsanız 🙂 ayrıca kendinizi ve etrafınızı yeri geldiğinde tiye almayı bilmelisiniz.Kendinize gülebilmeniz ve kendinizle alay edebilmeniz (aşırıya kaçmadan) özgüveninizin de işaretidir ve sizi daha da çekici kılar

KENDİNE GÜVEN

Kendine her zaman güven!!!

DESTEKLEYİCİ OL

Onlara yeteneklerini hatırlatın, yaptıkları işler de destekleyin ve olumlu yönde teşvik edin. İşleri ile ilgili destek olun. ,

SABIRLI OLUN

Yeni başlamış bir ilişki ise ciddi bir ilişki için aceleci davranmayın. Ters konuşmayın, sabırlı olun hedefe ulaşmanız için sabır önemli ve sabrın sonu selamettir;)

HOŞGÖRÜLÜ OLUN

Biz kadınlar mükemmel olmadığımız gibi tabi ki erkekler de mükemmel değil. Daha doğrusu insan oğlu mükemmel değil.. Bunu bilmek ve birbirimizin hatalarına kusurlarına hoşgörülü olabilmemiz gerekli ve olabildiğiniz kadar hoşgörülü olun.

ŞEHVET, CİLVE

Kendini beğenen, bedenini seven kadınları erkekler sever. Önce kendinizi sevin, güzelli çirkinlik takılmayın, siz dünya güzeli de olsanız eğer kendinizi sevmiyorsanız sevdiğiniz erkeği ilk etapta etkile seniz de sonu gelmeyecektir.Cinsellikten korkmayın ve onu arzuladığınızı hissettirin. Kısacası ruh gibi donuk olmayın.

DÜRÜSTLÜK

Dürüstlük çok çok önemli. Bazen küçücük pembe bir yalan bile yorgan yaktırır. Kesinlikle dürüst olun, söyleyemeyeceğiniz bir şeyse de açık vermeyin. Bitiş anı olabilir. Dürüstlük iyidir hem zaman kazandırır. Ne demiştim diye düşünmenize gerek yok, çünkü cevap hep aynıdır.

AÇIK FİKİRLİ OLUN

Hayatı farklı bakış açıları ile görmek önemli, dar görüşlü olmanın aşık etmeye katkısı değil zararı olacaktır. Fikirlere açık olun.

Bu yazıyı sonuna kadar okuduysan birini seviyorsun, onu kazanmak için yollar arıyorsun. Yap elinden geleni yap,, ama unutma sen değerlisin. Peki ya oo  kız arkadaşını kendine aşık etmenin yollarını düşünüyor mudur ya da bakıyor mudur senin gibi. Ona değer verdiğin kadar kendine de değer ver. Umarım her şey hayal ettiğinden daha güzel olur.

Hoşçakal