Ana Sayfa Güzellik Evde saç bakım maske önerisi – indirimli-ürünler-yves-rocher

Evde saç bakım maske önerisi – indirimli-ürünler-yves-rocher

0
Evde saç bakım maske önerisi – indirimli-ürünler-yves-rocher

Evde saç bakım maske önerisi – indirimli ürünler

Evde denemediğim maske kalmadı desem yalan olur, kaldı tabiki. O kadar çok alternatif varki. Saçlarımı seviyorum, onlarla ilgilenmeyi de seviyorum.

Bu maske ilgimi çekti, en kısa süre de denemek istiyorum. Sizden deneyen varsa yorumlara bırakırsanız deneyiminizi muhteşem olur.

Maske kullanım bilgileri de şu şekilde, şuanki fiyatı da 38.43TL (01.05.2020)

Maske kullanım bilgileri

Yıpranmış saçlarınıza eski sağlığını ve ışıltısını Onarıcı Saç Maskesi ile geri kazandırın. Yves Rocher, gördüğü işlemler (fön,maşa vb) ve güneş, rüzgar, hava kirliliği gibi dış etkenler nedeniyle kırılan, yıpranmış saçlar için bitkisel içerikli saç maskesi ile çözüm sunuyor.
%98 doğal içeriğe sahip ürünün zengin formülünde, besleyici Organik Jojoba ve Agav bulunur. Organik Agav saç köklerinin derinlemesine beslenmesine yardımcı olur. *
Jojoba Yağı, saç tellerinin kendini onarmasını sağlar, nem iletimini güçlendirir.Saçın direncini 20 kat arttırır.** Bu bitkisel formül, yıpranmış saçları kökten uca derinlemesine besler ve dış etkenlere karşı korur. Serinin diğer ürünleriyle birlikte kullanıldığında etkisi artan bu maske ile saçlarınız onarılır, sağlıklı ve parlak görüntüsüne yeniden kavuşur.
*In Vitro Test Sonucu
** Etkinlik Testi Sonucu

• Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.
• %98 Bitkisel içeriğe sahiptir.
• Sülfat ve silikon içermez.
• Açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketilmelidir.
• Doğada kolay çözünebilen formüle sahiptir.
• Ekotüp kullanımı ile %25 daha az plastik kullanılmıştır.

1-Temizlenmiş ıslak saça uygulayınız 3 dakika bekleyiniz ve durulayınız.

Veya

2-Daha yoğun etki için şampuandan önce kuru saça uygulayınız 10 dakika bekletiniz ve durulayınız.

İpucu: Saç maskesi veya yağının daha derinlemesine etki etmesi için, uyguladıktan sonra SAÇLARINIZI SICAK BİR HAVLUYLA SARIN!

Agav: Agav, demir ve vitamin bakımından oldukça zengin bir bitkidir. Uygun yöntemlerle kullanıldığında vitamin kaybına uğrar. Çinko içerdiği için onarımda gerekli olan mineraller için önemli bir kaynak sağlar. Organik Agav saç köklerinin derinlemesine beslenmesine yardımcı oluyor. Güzel ve canlı görünen sağlıklı saç tellerine kavuşmanızda etkin rol oynar. Saç köklerini uyararak, saç tellerini beslemesini sağlar.

Organik Jojoba Yağı: Çöl altını olarak da bilinen Jojoba yağı, Omega 6 ve 9 yağ asitleri bakımından zengindir.Saç tellerinin kendini onarmasını sağlarken, nem dengesini koruyor. Zarar görmüş saçları derinlemesine besler,onarır,dış etkenlere karşı koruyor.

Formül içerikleri listesi güncellenebilir, en doğru içerik bilgisi için ürün ambalajını ya da mağazalarda bulunan küçük ürünler için hazırladığımız içerik broşürlerini referans almanızı önerilmekte.

 

ÜRÜNÜ ALMAK İSTERSENİZ MARKANIN SAYFASI