Ana Sayfa Sosyal Medya İnternetten Para Kazanmanın Yolları – Dailymotion Para Kazanma Açma

İnternetten Para Kazanmanın Yolları – Dailymotion Para Kazanma Açma

0
İnternetten Para Kazanmanın Yolları – Dailymotion Para Kazanma Açma

İnternetten Para Kazanmanın Yolları – Dailymotion Para Kazanma Açma

İnternetten para kazanma yollarını araştırmaya devam ediyorum. Biliyorsunuz ki youtube da ilk açıldığına para kazanma için hiç bir şart yoktu. Fakat daha sonra bir kota koydu, 4000 saat izlenme(son 365 içinde) ve 1000 abone şartı. Bu şekilde olunca şartlar zorlaştı. Şuan da Dailymotion ‘ da böyle bir şart yok. Eğer izlenme yakalayabilirseniz çokda güzel kazandırıyor.

Dailymotion Para Kazanmak: Sıkça Sorulan Sorular

Dailymotion ne kadar kazandırıyor?: TR’deki izleyiciler için ortalama 5 bin izlenmeye 3-5$ ödeme yapılıyor. Bu miktar yayın dilini İngilizce veya Fransızca yaptığınızda artıyor.
Dailymotion güvenilir mi?: Dünyanın en popüler video sitelerinden birisidir, son derece güvenilir ve ödemelerde sorun çıkarmıyor.
Ödemeleri nasıl alıyoruz?: Ödeme alt limitine ulaştıktan sonra profilinize banka hesabınızı tanımlıyorsunuz. Doğrulamadan sonra ödemeleriniz banka hesabına yapılıyor.
Ödeme alt limiti nedir?: 100$ (Güncel kur ile 380 TL)
Partner olmak için ne yapmalıyım?: Dailymotion’da partner olmak ve para kazanma özelliğini aktifleştirmek için tek yapmanız gereken video yüklemektir. Herhangi bir şart aranmıyor.

Sizlerle birlikte Dailymotion’dan nasıl para kazanılır gibi daha pek çok soruyu yanıtlamış olduk. Sizler de zaman kaybetmeden bu siteye üye olun ve videolarınızdan para kazanın! Sizler için seçtiğim Türkçe altyazılı motivasyon videosunu izlemeyi unutmayın. Bol kazançlar!

Ayrıca bu şekilde (aşağıdaki gibi) websitenize EMBED kodunu ekleyebilirsiniz.