Ana Sayfa Bloglar İç Çamaşırı Markaları

İç Çamaşırı Markaları

0
İç Çamaşırı Markaları

İç Çamaşırı Markaları

Merhaba,

Giyim, moda ve güzellik ile ilgili vloglar çekmeye başladım. Youtube kanalımda (neslin) bulabilirsiniz.

Beş tane iç çamaşırı markasını gezdim, yılbaşından bir kaç gün önce gezmiştim. Fiyatlar değişmiş olabilir ama en azından modelleri görmüş olursunuz diye düşündüm.

Suwen İç Çamaşırları

2005 yılında İstanbul’da kurulan Suwen, Türkiye’de kendi markası ve tasarımı ile üretim yapan, yüksek kalite, ulaşılabilir fiyatlar, fonksiyonel ve zarif ürünlerle müşterilerine hizmet veren bir perakende firmasıdır.

Zarif tasarımlarla farklı yaşam tarzına sahip olan Suwen, kadınlara önemli anlarında konfor ve fayda odaklı bir yaklaşımla eşlik eder.

“My body is so special” sloganı kadının kendine güvenini, asil şıklığını, romantizmi ve tutkuyu; kurumsal renkleri olan pembe, yavru ağzı, ekru ve pudranın eşsiz büyüsüyle vurguluyor.

İç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, mayo & bikini koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar geniş ürün yelpazesi var.

Kasım 2017’de %51 Taxim Capital ortaklığı ile hem Türkiye’deki perakende ağını genişletmeyi hem de Doğu Avrupa, Balkanlar, Kafkasya, Ortadoğu, Körfez Bölgesi, Afrika ile Orta ve Uzak Doğu Asya bölgelerine yayılmayı hedeflemektedir.

Intimissimi İç Çamaşırları

Intimissimi, 1996 yılında kurulan ve kadınlar ve erkekler için sütyen, külot, iç çamaşırı, yelek ve pijama konusunda uzmanlaşmış bir İtalyan giyim markasıdır. Ebeveyn: Calzedonia S.p.A
Genel merkez: Via Monte Baldo 20, Dossobuono di Villafranca di Verona, İtalya
Kuruluş: İtalya

Websitesi: https://world.intimissimi.com/

G Lingerie İç Çamaşırları

Öncelikle lansman sloganını çok beğendim bunu söyelmeden geçmeyeyim  “Kıvrımlarını Sev “SAFARİ TEKSTİL A.Ş. 1985 yılında kurulmuş olup, şirket kuruluş tarihi itibari ile yurtdışında, kendi branşında ihtisas sahibi olmuş, iç giyim ve çorap kategorilerinde dünya markaları ile ortaklık kurmak için görüşmelerde bulunmuştur. 2012 yılına kadar olan süreçte iç giyim, çorap ve mayo da dünya pazarının %70′ ini elinde bulunduran, toplam ciro hacmi 18 milyar dolar olan, 24 dünya markası ile ortaklık kurmuş ve Türkiye’nin tek satıcı firması durumuna gelmiştir.

Bu süre içerisinde, bünyesinde bulundurduğu markaları öncelikle Türkiye de çok markalı mağazalara tanıtıp satışlarını başlatmıştır. Ardından Türkiye coğrafi bölgelerinde marka olmuş iç giyim firmalarını kendi bünyesine katmıştır. Bu mağazaları ve yeni açılacak olan mağazaları G LINGERIE adı altında toplayıp, zincir mağaza olma bilincini geliştirmiştir.

Safari-Klip şirketinin Fransa ile ortaklaşa geliştirdiği G Lingerie’nin ilk mağazasını 2015 tarihinde Eskişehir Espark AVM’de açan G Lingerie, dünya devi üç grupla, Hanes Group, PD Group ve Golden Lady, işbirliği yapmaktadır. Türkiye’de 20’den fazla ilde 50’den fazla mağaza ile şuan hizmet vermekte olan G Lingerie’ de satışa sunulan dünyaca ünlü markalar arasında başta DIM, Lovable, Wonderbra, Playtex, Maiden Form, Berlei, Gossard, Pretty Polly, Filodoro, Sans Complexe, Rago, Cotonella, Dorina, Shock Absorber markaları yer almaktadır.

Amaçları: Kaliteli, son teknoloji ile tasarlanmış ürünleri yurt dışı ile aynı fiyata sunmak, bünyemizdeki markaların klasik ve moda koleksiyonlarını dünya ile aynı anda mağazalarımızda bulundurmak, sütyen ve mayoda kalıplı, rahat ürünlerimiz ve ölçü sistemimiz ile tüketicileri bilinçlendirmek ve eğitimli personelimiz ile servislerimizde farklılık yaratmak.

websitesi: https://www.glingerie.com.tr/

Oysho İç Çamaşırları

Oysho, İspanya merkezli kadın iç giyim konusunda uzmanlaşmış moda markası. Inditex tekstil grubu bünyesinde bulunmaktadır. 1977 yılında Confecciones Noite, S.A. adı ile Arteixo, Galiçya’ya da kurulmuştur. 2000 yılında şirket ismi Oysho España olarak değişmiştir.

Oysho, İspanya merkezli kadın iç giyim konusunda uzmanlaşmış moda markası. Inditex tekstil grubu bünyesinde bulunmaktadır. 1977 yılında Confecciones Noite, S.A. adı ile Arteixo, Galiçya’ya da kurulmuştur. 2000 yılında şirket ismi Oysho España olarak değişmiştir.
Genel merkezi: Tordera, İspanya
Üst kuruluş: Inditex
Kuruluş tarihi: 18 Mart 1977, Arteixo, İspanya
Yer sayısı: 575
Gelir: 416 milyon EUR (2014)
Ülke: İspanya

Websitesi: https://www.oysho.com/tr/

Penti İç Çamaşırları

Pentinin öyküsü 1950 yılında Mois ve Yasef Kariyo kardeşler tarafından kurulan iki ayrı şirket ile başlamış. Türkiye de sanayileşmenin sınırlı olduğu bu dönemde, iki girişimci kardeşin güçlerini tek çatı altında birleştirmesi önemli bir dönüm noktası olmuş. 1970 yılında Öğretmen Çorap adını alan marka, bir yıl sonra İstanbul Bayrampaşa’da kurulan ilk üretim tesisi ile birlikte gelişmeye devam etmiş. Marka ismimin Öğretmen Çorap olarak değiştirilmesi ise, o dönemde Türkiye’de ince kadın çorabını genellikle öğretmenlerin tercih etmesine dayanıyormuş. 1980’li yıllara geldiğimizde ailenin ikinci kuşak temsilcisi Sami Kariyo, markanın kaptan köşküne geçti. Şehirli kadının ihtiyaçlarına da odaklanan markamız renk, desen, çeşit ve kaliteye önem veren üretim anlayışını daha da pekiştirdi. Böylelikle bir yandan pazardaki konumumuzu sağlamlaştırırken, diğer yandan da 1984 yılında markalaşma sürecinin son aşamasına gelmiş oldu ve Penti ismini aldı.
-1991 Lyca’yı ilk defa başaralı bir şekilde ince kadın çorabında kullanarak “Fit15” Külotlu çorap ile pazarda devrim yarattılar.
Geçen yıllar içerisinde ince kadın çorabına; çocuk çorabı, erkek çorabı, ev giyimi, iç giyim, bikini, mayo, plaj giyimi de ekleyerek, üretim ve perakende alanındaki faaliyetlerini sürdürmeye ve büyümeye devam etti penti. Bu büyümeye üretim tesislerimiz cevap vermemeye başlayınca, 1994 yılında Çorlu’daki Öğretmen Çorap Fabrikası’nı kurdular. Bu fabrikayı en son teknolojiyle donatıldı. Uluslararası standartlarda üretim yapabilen bu tesiste, bugün yılda 86 milyon çift çorap üretiliyor..
-1995 Kadınları ince gösteren ilk fonksiyonel çorabı ürettiler..
-1999 Penti mağazalar zincirinin ilkini İstanbul’da açıldı
Ayrıca, 1999 yılından beri, kurdukları mağaza zincirileri ile Penti markalı ürünlerimizi satılıyor. Yapılan araştırmalara göre, yüzde 99.6 marka bilinirliği ve yüzde 78 marka sadakati ile Türkiye’nin kendi alanında en tanınan ve en sevilen kadın markası olma özelliğini koruyo Penti. Buna bağlı olarak kadınlar pentiyi seviyor diyebiliriz.
-2006 Türkiye’nin ilk 1000 büyük sanayi kuruluşu arasında yer aldılar.
Türkiye’de 60 ilde 300’den fazla, yurt dışında ise 29 farklı ülkede, 106 mağazası var pentinin ve İngiltere, İtalya ve Çin’de satış ofisleri bulunmakta. Başta Balkan ülkeleri olmak üzere Amerika’dan Suudi Arabistan’a, İngiltere’den Moğolistan’a dünyanın birçok yerinde, her milletten insana Penti giydiriyoruz. Bunu da Avrupa’nın en büyük ilk 3 üretici firmasından biri olarak yapıyoruz. Aynı zamanda dünyaca ünlü birçok markanın da üreticisiyiz
– 2006 Çorap sektöründe ilk kez ünlü kişileri reklamlarımızda marka yüzü olarak kullanmaya başladılar.
-2007 İnternet mağazamızı açıldı(penti.com)
-2009 Türkiye’nin ikinci 500 büyük kuruluşu arasında 106.olarak yerini almış durumdalar
-2011 Kadınlara yönelik sosyal sorumluluk projelerimizle ödüllendirildik.
Bütün bu başarılarve gelişme hızıyabancı yatırımcıların da dikkatini çekti. 2012 yılında, dünyanın en büyük yatırım fonlarından Carlyle Group ile yaptıkları ortaklık ile global bir Türk markası yaratma hedeflerini daha da perçinledi.

Websitesi: https://www.penti.com/

Marks and Spencer İç Çamaşırları

Marks and Spencer plc merkezi İngiltere, Büyük Londra içerisindeki Westminster şehrinde bulunan bir perakendecilik şirketidir. Giyim, ev ürünleri ve lüks gıda ürünleri satışında hizmet veren şirket, 1884 yılında Michael Marks ve Thomas Spencer tarafından, İngiltere’nin Leeds şehrinde kurulmuştur.
Genel merkezi: Londra, Birleşik Krallık
Kuruluş tarihi: 1884, Leeds, Birleşik Krallık
Kurucular: Michael Marks, Thomas Spencer
CEO: Steve Rowe (2 Nis 2016–), Marc Bolland (1 May 2010–)

Websitesi: https://www.marksandspencer.com/