Ana Sayfa Fashion Week ÖNDER ÖZKAN / Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2020 Kreasyonu

ÖNDER ÖZKAN / Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2020 Kreasyonu

0
ÖNDER ÖZKAN / Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2020 Kreasyonu

ÖNDER ÖZKAN / Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2020 Kreasyonu

Moda Haftasının ilk gününde ikinci sıradaki tasarımcısı  ise Önder Özkan oldu.

Önder Özkan Sonbahar/Kış 2019 ‘ Eklektik Oyunlar ‘ adlı koleksiyonu ile geçen sene Mercedes Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 22 Mart Cuma günü saat 18:30’da ZPSM’de geceye damga vurmuştu.

Trikoya hayat veren tasarımcı Önder Özkan, Miami Uluslararası Moda Haftasında “Yılın Gelecek Vadeden Moda Tasarımcısı” ödülün ödülünü almıştı.

Beykent Üniversitesi’nde Moda ve Tekstil Tasarımı eğitimi aldı ve  2003 yılında katıldığı DERI`SIGNER yarışmasına  katıldı. Yarışmadan üçüncülük aldı ve sonra eğitimine Londra’da “London Collage of Fashion and Central Saint Mantins’te” devam etti. Mezun olur olmaz iş hayatına atıldı. Tasarımlarının ilhamını anneannesinden aldığını belirten Özkan, tüm koleksiyonlarımda ilham kaynağı olduğunu görüyoruz.

Yukarıda görmüş olduğunuz fotoğrafta tarihler 1941’de, Couturier Mualla (Pera Beyoğlu İstanbul) tarafından tasarlanan fotoğrafta el yapımı taçlı gelinlik ile nasıl zarif görünüyor değil mi?

Önder Özkan’ ın web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Önder Özkan Bizi Büyüledi

Fresh Models ekibimiz ile bizi büyüledi. Hem triko kreasyonları, defile öncesinde yapmış Önder Bey’ in yapmış olduğu sunum, PR ajansının ilgi alakası hepsi harikaydı.

4. Sezon olarak katılmış olduğu defile koleksiyon adı Eklektik Oyunlar ‘ ın 2. versiyonu. İstanbul’ un köklü tarihinden esinlenen Önder Özkan, tarihi yarımada ve Osman Hamdi Bey’ in binbir emekle gerçekleştirmiş olduğu arkeolji müzesindeki bütün tarihi eserler, Bizans’ tan Osmanlı’ ya uzanan Cosmopolit şehir yaşamını vurgulamış.

Önder Özkan tüm moda paydaşlarına, kareografi’ de Öner Bey ve Yakup Bey’ e, annesine ve dostlarına teşekkür etti.

Moda ve stil anlamdında 8 yıl eğitim aldığı Büyük annesini ve Mustafa Kemal Atatürk’ ü saygıyla yad etti.

Trikoya Hayat Veriyor!

Trikoya hayat veren tasarımlarıyla harika bir defile izlememizi sağlayan, ipek ve triko tasarımları ve bakış açısıyla modaya farklı bir boyut kazandıran Önder Özkan’ ın Mercedes Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 08 Ekim Salı günü saat 14:00 ‘deki defilesinden fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum sizleri.

önder özkan defile