Ana Sayfa Fashion Week NATALİE KOLYOZYAN / Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2020 Kreasyonu

NATALİE KOLYOZYAN / Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2020 Kreasyonu

0
NATALİE KOLYOZYAN / Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2020 Kreasyonu

Natalie Kolyozyan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2020 Kreasyonu

Moda Haftasının ilk gününde  ilk tasarımcısı NATALİE KOLYOZYAN oldu.

Natalie İstanbul 1984 doğumlu. Ekonomi okuduktan sonra Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler yüksek lisansını yaptıktan sonra, çocukluğunda bu yana sanat ve resimle iç içe olan Natalie, moda evinde çalışmaya başlar ve stil danışmanlığı eğitimi alır, akabinde kendi markasını yaratma kararı alır.

Bayan hazır giyim markası olan NATALİE KOLYOZYAN , Mart 2013’te rönesans döneminde yaşayan Fransız bir ressamın isminden ilhamla, IN Clouet adını verdiği markasını kurdu. Kreasyonlarına web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Nerelerde Mağazası Var

İstanbul, Muğla, İzmir, Japonya gibi lokasyonlarda toplam 6 mağazası olan markanın fiyatları ortalama olarak minimum 83 euro ve maximum 200 euro arasında değişiyor.

Heykelsi formları ve transparan kumaşları tercih eden NatalnKolyozyan’ ın tasarımlarına özellikle kazaklarda rastlayabilirsiniz. Fi|Çi dizisi Duru Serenay Sarikaya Natalie Kolyozyan’ ın gri kazağı, Ölene Kadar” adlı dizisinde Fahriye Evcen Natalie Kolyozyan kazağı giymişti.

En çok deri ve ipek kumaşlar kullanmayı  ve kıyafetlerin üzerine aksesuarlar yerine kumaş detaylar ekleyerek hareket vermeyi tercih eden Natalie’ nin bu seneki defilesinden birkaç fotoğraf ile sizi başbaşa bırakıyorum.