Ana Sayfa Alışveriş Yazıları Shein Elbise Modelleri

Shein Elbise Modelleri

2
Shein Elbise Modelleri

Shein Elbise Modelleri

Shein elbise modellerini stalklamadan olmazdı tabiki. Neden mi? Bu sorulur mu hiç.. Yaz aylarını  kendimize evlenmek, nişan yapmak, sünnet düğünü yapmak vs. için en uygun tarihler seçmişken. Genişletin zamanı, herkes yaz aylarında yapıyor, zaten 3 -5 izin zor alıyoruz kurumsal hayattalardaki işlerimizden bir de yazlarını halaylarda geçirmeyelim. Neyse ben evlenirsem kışın yapacağım. Buraya yazıyorum ve indeksletiyorum.. Şaka şaka kısmet bunun konuşması, öngörülmesi olmaz, artık Allah ne verdiyse.

Shein ile Blair Eadie Stili Yarat!

Neyse iyice saçmaladıysak shein elbise modellerine bakalım. Aslında shein elbise modellerinin tamamına siz buradan bakın. Yada aşağıdaki göresele tıklayarak bakın artık nasıl kolayınıza geliyorsa.

shein elbise

Ben size shein ‘ den bir Blair Eadie tarzı yaratayım en iyisi. Bir dahaki sefere bir başka takip ettiğim moda bloger bir kızı stalklarınız farklı bir tarz ile, ne dersiniz?

Bu kıza ciddi takmışım, hiç de tarzı beni yansıtmıyor. Galiba modayı kendine özgün hale getirip harmanlaması hoşuma gidiyor. Daha önce de yazmışım. Daha komiğini söyleyeyim şimdi, bu kız hakkında biraz ek bilgi bulayım dedim ve google’ a Blair Eadie kimdir diye yazınca kendi yazımı gördüğümdeki yüz şaşkınlığım tam olarak aşağıdaki Jennifer Garner şaşkı  yüz ifadesi ile hemen hemen aynı olduemsili falanda değil.  Önceki yazım mı? onada buradan ulaşabilirsiniz

 

Kız İsteme Modelleri 🙂

Shein elbiseler için beğenmiş olduğunuz görselin üzerine tıklayıp, beden vs. inceleyip direk  satın alabilirsiniz. Ben Blair Eadie tarzına benzer bir kaç model ekledim. Belirtmeden edemeyeceğim kız istemiz falan olacaksa bu kızı mutlaka stalklamalısınız. Baksanıza ya bu kızın tarzı tamda kız istemelik elbiseler giyen hanım hanımcık değil mi?

 

1) Shein Bağbozumu Puantiye Düğüm Sarı Elbiseler

Shein elbise

2- Shein Çiçek Donanma Elbiseler

shein elbise

3) Shein Zarif Çiçek Fermuar Beyaz Elbiseler

shein elbise

4) Shein Sade Fırfır Pembe Elbiseler

shein elbise

5)Shein Kareli Kuşaklı Siyah Ve Beyaz Elbiseler

shein elbise

6) Shein Çizgili Fırfır Çok Renkli Elbiseler

shein elbise

7) Shein Çiçek Fermuar Siyah Ve Beyaz Elbiseler

shein elbise

8 ) Shein Puantiye Fermuar Donanma Elbiseler

shein elbise

9) Shein Puantiye Fermuar Mavi Elbiseler

shein elsise

10) Shein Çiçek Düğüm Burgonya Elbiseler

Shein elbise

11)Shein Meyve Ve Sebze Buton Çok Renkli Elbiseler

shein elbise

12) Shein Sade Fermuar Kırmızı Elbiseler

shein elbise

13) Shein Bow Embellished Half Placket Pleated Dress

shein elbise

14) Shein Puantiye Fermuar Siyah Ve Beyaz Elbiseler

shein elbise

 

Shein hakkında yazmış olduğum tüm yazılara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

2 YORUMLAR

  1. Merhaba
    Site ile ilgili bir kaç olumsuz yorum okudum bu nedenle sipariş vermek için kararsız kaldım. 2017-2018 yılları için yorum yapan pek fazla kimseyi göremedim. Siteden güvenli alışveriş yapılabiliyor mu? Siparişler ne kadar zamanda elimize ulaşıyor. İade ile ilgili işlemler rahat halledilebiliyor mu?
    Bu konuda bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler:)
    Sevgiler.

  2. Sabahat hanım merhaba, ben de 2016 da ilk alışverişimi yapmıştım buradan, yaklaşık 1,5 ay da gelmişti. Şimdi Shein Türkiye sayfaları açıldı, buradan da bir bikini aldım geçen hafta, henüz gelmedi ama yaklaşık 3 hafta sürer diye düşünüyorum . Alışveriş yazıma buradan ulaşablirsiniz, ürün gelir gelmez yazacağım, https://fashionstalker.net/etiket/shein-turkiye-alisveris . İade hiç denemedim ama yanlışlık yaptığım alışverişi hemen o an iade etmişlerdi kredi kartıma, bu videomda –> https://www.youtube.com/watch?v=imq-t8dmKnI&lc=z23iv33xqt2uthjndacdp43314cajazw5ct4uhaip2lw03c010c&feature=em-comments olması lazım . İade ürün ürün hiç yapmadım ama yaparsam hemen paylaşacağım.
    Sevgiler