Ana Sayfa Alışveriş Yazıları Shein Bikini Modelleri Ve Siyah Renk

Shein Bikini Modelleri Ve Siyah Renk

0
Shein Bikini Modelleri Ve Siyah Renk

Shein Bikini Modelleri Ve Siyah Renk

Shein  bikini modellerini özellikle ayrıca yazmak istedim çünkü gerçekten beğeneceğiniz düşünüyorum ve fiyatları çok uygun. Ve bayılma garanti model ve fiyatları ile karşınızda kızlar.

Ben bir tane sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek. Ürün gelir gelmez burada paylaşağım tabiki burada sizlerle paylaşacağım.

Bu arada verdiğim sipariş yazıma buradan ve Shein Türkiye sitesine’ de        buradan  ulaşabilirsiniz.

Shein bikini ve mayo

Shein bikini modellerinde her renk için ayrı fokuslansam yeridir, çoğğ güzel!

Shein bikini modellerini renklerine göre ayırıp sevdiğim bir kaç model, ekledim. Hem küçük küçük de renklerin anlamlarını ekledim.

Siyah Renk Anlamı Ne

  • Özgüveni yüksek, azimli ve kararlı kişilerin seçtiği asil renk, aynı zaman da zayıf görünmek isteyenlerin de rengidir.
  • Bazıları içinde karamsarlığı ifade eder. Hüznü, yalnızlığı, sıkıntıları ve endişeleri hatırlatarak karamsarlığı artıcı etkiler gösterebilir. Ölümü çağrıştıran siyah, çoğunlukla matemin rengi şeklinde tanımlanmaktadır.
  • Siyah renk ayrıca gücü, soyluluğu, ağırbaşlılığı, hırsı ve tutkuyu anlatır.
  • Konsantrasyonu arttırır.
  • Siyah siyahtır diyenlerde vardır.
  • Bazıları siyahı güçlü ve ciddi görünmek için kullanmaktadır, oysaki bizim ciddi ya da resmi görünmek için takım elbiseye ihtiyacımız olmadığı gibi renklere de olmamalı. Ama dazıları da sadece ve sadece daha zayıf gösterdiği için tercih eder.

Siyah rengi seven insanlar;

Çoğunlukla çoğunlukla özgüveni yüksek, azimli ve kararlı kimselerdir. Kendi kararlarını kendileri vermek isterler. Bu nitelikleri ile meslek hayatında başarılı olabilirler, lakin inatçılık ve çok fazla hırs benzeri ve bunun  gibi negatif özelliklerini dengelemeleri gerekir. Bununla birlikte siyah giyen kişilerinruhsal sorunlarının daha çok bulunduğu tetkik edilmiştir. Bilhassa çocuklarda inatçılığa ve depresyona sebep olabilmektedir.

Aslında bana tartışmalı bir renk olduğu için Yin Yang‘ ‘ ı çağrıştırıyor. Bir taraftan karanlık gizemli, suç ve kötülük ile düşünülürken, öbür taraftan bağlılık, sebat, dayanıklılık,sakıntı, bilgelik ve güvenilirlik ile bağdaştırılıyor.

Bir taraftan da yönetme, i ktidar, güç anlamına gelirken öbür taraftan acı-keder,  yas anlamına tekavül ediyor.  İşte bu tezatlıkları bana Yin Yang‘ ‘ ı çağrıştırıyor.

 

shein bikini
ÜRÜNÜ SATIN ALMAK İÇİN RESME TIKLA

Shein’ in tüm siyah modellerini görmek için  BURADAN tıklayınız.

Peki ya diğer modeller. Bakın sitede neler var aşağıdaki görseller size referans olsun. Bakarken bayılma garantili değil de ne?

Shein’ in bikini ve mayo  modellerini görmek için  BURADAN tıklayınız.

shein bikini  

 

 

Shein hakkında yazmış olduğum tüm yazılara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Shein Türkiye Sayfasınada aşağıdaki görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz

shein