Ana Sayfa Bloglar Koç Burcu Özellikleri Nelerdir – Aries

Koç Burcu Özellikleri Nelerdir – Aries

0
Koç Burcu Özellikleri Nelerdir – Aries

Koç Burcu Özellikleri Nelerdir

Koç burcu, Burçlar kuşağının ilk burcu olarak bilinir. Hareketli ve enerjik oluşları ile tanırız onları ve hemen anlaşılır bu halleri yüksek enerjilerinden.

Önce künyesine bakalım;

21 Mart – 20 Nisan

Koç Burcu Künye

  • Grup: Ateş/erkeksi/değişken
  • Yönetici Gezegen: Mars
  • Renk: Ateş kırmızı, nar çiçeği
  • Uğurlu Taş: Pırlanta, yakut, ameist, demir
  • Şanslı Sayı: 9
  • Şanslı Gün: Salı
  • Karşıt Burç: Terazi
  • Şehirler: Floransa, Verona, Marsilya, Birminghom, Saragosa
  • Metal: Demir
  • Çiçekler: Lale, gelincik, renkli sardunya, hanımeli
  • Ağaçlar: Kara çam, selvi, ak diken

Kişisel Özellikleri

Ben egoları fazla gelişmiştir. BEN, onların aynası gibi olmuştur. Bu burçta doğanlar aşırı pratiktirler. Olaylar karşısında coşkularını gizleyemezler. Hayat yolunda canlılıklarını ve atılganlıklarını yitirmeden heyecanla ilerlerler, aferin size. Merak ettikleri konularda olabildiğince yaratıcılardır. Amaçları doğrultusunda ilerlerken, benliklerini eylemleri ile kanıtlamak isterler. Şayet Koç’ lar girişimde bulunacakları sürede izleyecekleri rotayı ayrıntıları,ile planlarsa, enerjik yapılarının da sayesinde daha da verimli olabilirler. Bencilliklerinden kaynaklanan sabırsızlıkları ve söz dinlemez yaratılışları yüzünden zor durumlara düştükleri de olur. Böyle anlarda başladıkları işlerini sonuçlandırmadan bırakırlar. Konuşmaları abartılıdır, bazı zamanlar gerçekleri değiştirerek anlatırlar. Kavrama yetenekleri oldukça  gelişmiş olan Koç’ lar hayat sahnesinin baş rolünde olmayı tercih ederler. Çok kıskanç ve bağımsızlıklarına düşkün olurlar burç mensupları.

Fiziksel Özellikleri

Fiziksel yapıları uzun yüzlü ve uzun boyludurlar, Kolları ve bacakları güçlüdür bu burç mensuplarının. Esmer ve kıvırcık saçlara sahiptirler.  Bakışları delici ve keskindir bazılarının elementi gibi ateş gibidir. Sıhhatli ve parlak bir ciltleri bulunur. Spor yapmaya meraklı oldukları için de, fazlaca spor salonlarında Koçlara rastlayabilirsiniz. Güzel dişleri olan Koçların; gözlerini dikerek gülümsemesi, çevrelerini etkisi altına alması an meselesidir.

Koç Kadını

Canlı, coşkulu ve dik kafalı olan siz Koç kadınları için hayat göründüğü kadar basit değildir. Tutkulu ve idealist yapınızı her vakit vurgulayacak bir hayat biçimini benimserken, himayeci ve korumacı içgüdünüzü ön plana çıkaran bir eş arar, size diklenebilecek kadar cesaretli  bir sevgilinin özlemini duyarsınız. İlişkilerinizde son derece kıskanç bir karakter sergilersiniz. Tutkularınız derin, hisleriniz içtendir. Erkeğinizin iyi ve zor günün de  her daim yanıbaşın da oluşunuz, sizi aranılan bir partner yapar. Yaşamınızda çocuklarınızın önemi oldukçA büyüktür. Onlarla iyi geçinir ve onlara büyülü bir masalımsı dünya yaratırsınız. Başka annelere göre tek farkınız, her ağladıklarında koşup kucağınıza almayacak kadar onları onurlu bir benlik kazandırma savaşı vermenizdir.

Koç Erkeği

Bu burç bireyleri epey bir cazibeli ve etkileyicidirler. Ayrıca otoriterdirler de. Arzularını gerçekleştirme meselesinde mani tanımazlar. Vee  cüretkardırlar. Karşı tarafı avlaması gereken bir av gibi görürler. Bir Koç’la  sevgili olmak o kadar basit değildir. Şayet uzun süreli bir beraberlik planlıyorsanız, her saniye her şeye hazır olmalısınız. Heyecanlı ve meydan okuyan bir kişilikleri bulunmaktadır. Hayatlarında ikinci olmaktan nefret ettikleri için de, beraberliklerine kendi damgalarını vuran Koç’ların yanıbaşında olmak bile başlı başına bir şeydir. Beraber oldukları kişiyi nefessiz bırakacak kadar hareketlidirler. Disipline gelemeyen araştırmacı ruhlarının derinliklerinde, onlara eşlik edecek bir sevgiliye  gereksinim duyarlar ve hayatlarında duygularıyla yarışırlar. Özgür ruhlu  kişiliklerinin devamlı sevgi ile beslenmeye ihtiyaçları bulunmaktadır. Aşkta zafere ulaşmak isterler. Daha genç yaşlarda kafasındaki bireyin tipi ve kişiliğini şekillendirmiştir. Kıskançlık, onun duygularını besleyeceği için, bu özelliklerinden sıyrılmalarını beklemeyiniz. Gururludur ve kırıldığı vakit hemen ya da kolayca affetmez. Devamlı övgüye ve takdir edilmeye gereksinim duyarlar.

Editörden

Sevgili koç sıradan maceralara vaktin olmadığını biliyoruz. Güçlü, istekli, yaratıcı ve yolunuza atılan her şeye bukelamun gibi uyarlanabilir bir yapıya sahipsin.  Çoğu zaman hatta genellikle arkadaşlarınızı şaşırtmak ve onları kendinizle birlikte yeni maceralara sürüklemek istiyorsun. Canım herkesin kalbi senin kadar dayanıklı değil.

Hareketli, yerinde duramayan, işini iyi yapan, tuttuğunu koparan Koç’ un iyi yanlarından diyebilirsiniz  tüm bunlara. Fakat koçların hakkında çok az kişinin bildiği bir kötü yönü vardır. Bu burç mensupları içten içe bulundukları ortamda dışlanmışlar hisleri yaşarlar. Bu doğalarında olan içten gelen bir dürtü gibidir. Mesela çoğu kişi koçları ukala ve acımasız şekilde eleştirel bulur. Fakat bu halleri korunma mekanızması harekete geçmesinden kaynaklanır. Birde koç ile karşı karşıya kalırsanız, kalmayın. Yani kalmayın. Bir koçu karşınıza almayın derim ben. Sadece tavsiye. Çünkü bu burç boynuzu kırılacağını bilse bile süser sinirlendiği an. Ne gerek var ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey.

Koç burcu anlaştığı burçlar

Koç’la Yay  ikiside ateş , oturun izleyin derim .

Koç’la İkizler ç ister arkadaş olsun ister sevgili ama olsunlar.

Koç’la Kova  asrın icatları tüm dünyaya duyurmak için birbirlerini tamamlarlar.

Koç’la Aslan bildiğin şirket kurar batırırlar, iki lider of of.

Koç’la Oğlak evliliklerinin başarılı olduğunu sıkça duyuyoruz.

Koç Burcu İlginç Dövmeler

 

 

Erkek arkadaşımı kendime nasıl aşık ederim buradan ulaşabilirsiniz.

Koç wiki