Ana Sayfa Alışveriş Yazıları HM Yaz Ürünleri Neler Var – H&M Hennes

HM Yaz Ürünleri Neler Var – H&M Hennes

0
HM Yaz Ürünleri Neler Var – H&M Hennes

HM Yaz Ürünleri Neler Var – H&M Hennes

Hm yaz ürünleri ’ ne bakmadan önce H & M Hennes ; hakkında birazcık bilgi sahibi olalım. H & M Hennes & Mauritz AB bir İsveçli uluslararası perakende giyim firmasıdır. Hazır giyimde faaliyet gösterir ve erkek, kadın, gençler ve çocuklar için giyim eşyası üretir. Merkezi İsveçte’ tir. Sabısı Stefan Persson (28%) ‘dir ve 1947 de kurulmuştur.

PS: buradaki sabısı kelimesi bana Leyla ile Mecnun dizisinden kaldı, İsmail abi kapı çalındığında söylemişti bu repliği “saaabısı evde!”” ve tüm bunların konumuz ile hiç ilgisi yok.

 

Neyse, bu site evlerden ırak, ev batırır, yuva yıkar, cüzdan yaktırır. Çok çeşit var ucuz ucuz diye alırsın alırsın alırsın, bir bakmışsın maaş HM ‘ de. 2.Neyse ?  “ee şimdi yaz geldi , hiç bişi almayalım. Koskoca kış çalıştık ettik, biraz da kendimizi mutlu edelim “ deme, ihtiyaçlarını çıkar önce, listeni yap bide kapsül gardırop akımı yazımı  buradan oku.

Evet hala ihtiyaç görünüyorsa şimdi doğru siteye git ve alışverişini yap ? kolay gelsin, neden kolay gelsin çünkü alışveriş yapmakta zor. Doğru ürünü almak, piyasadaki fiyatından yüksekte almamak, kendine yakışanı ve rahat olanı bulabilmek, kaliteli ve sağlıklı olanı bulabilmek. Gerçekten de saymak ile bitmez.

Bu arada biraz önce değinmiş olduğum kapsül gardrop yazımı tamamen yanlış anlayanlar olmuş.

Sırf kapsül gardrop oluşturabilmek için sıfırdan tonla ürün satın alan olmuş. Neymiş bundan sonra beyaz gömlek ve siyah t-shirt giyecekmiş ve bunlardan dolabında çok az varmış. Gidip hemen bolca beyaz gömlek ve siyah t-shirtler almalıymış. Stop cidden stop, kendinize gelin bitti artık alışveriş manyaklığı modası , moda geri dönüşüm

Evet evet geri dönüşüm maalesef ülkemizde olmayan ama sadece memleket için değil dünya içinde hayati öneme sahip üzerinde çokça durmamız gereken bir konudur, ülkemizde olmamasının en büyük nedenlerinden birincisi;

yenilenebilir enerji ve geri dönüşüm pahalı bir olaydır o yüzden buna pek girişemiyoruz ancak çöpleri geri dönüştürmek ve çöpten elektrik üretmek gibi ekonomiye can katacak, istihdam yaratacak ve çevreye zararı minimuma indirecek olaylara öncelik vermemiz gerekli.

İkinci nedeni ise insanlarımızın bilinçsiz tüketiciler olması çöpleri ayırmak ve çevre temizliği gibi şeyler çokta önem vermediğimiz bir kültüre sahip olmamız. Birine camları, plastikleri ayrı yere atmasını söylesem ya ”aman ülkeyi ben mi kurtaracağım yaa” diyecek ya da ”herkes atıyor çevre benim birkaç parça atmamla mı kirlenecekmiş koskoca dünya?” diyecek ülkenin çoğunluğu.  işte önce bunu değiştirmemiz lazım kültürümüz. Buda ancak eğitimle olur, özellikle anaların eğitimi ile.

Geri dönüsümden sağlanabilenecek milyarlarca dolarlık kaynak, çevre kirliliği ve sağlık açısından bakıldığında bize zararını ve kaybını görmüş oluruz.

Neyse, 3.neyse’ den sonra içim şişti, gerçekten bu konulara girince karalar bağlanıyorum. Elbet düzelecek yinede umudum var.


Hm yaz ürünleri neler

O zaman Hm yaz ürünleri  ‘ ne bakalım şimdi ,

Müşterinin hızlı alışveriş ihtiyacına yönelik yöntemler oluşturmuş giyim markası.Hızlıca bir şeyler bulabiliyor olmaktan bilhare keyif aldığım, törpülemiş olduğum tüketim çılgınlığından kalanları besleyen, genellikle tarzını sevdiğim ürünler bulabildiğim bir yer h&m .

Kaliteye fazla takılmıyorum tarzına bayılıp buna bana yakışır dediğim kıyafetleri gördüğümde, sormam gereken soruları sormuyorsun buradan alışveriş yaparken, bir teslimiyet hali alıyor, kaliteli mi diye sorgulamadan modellerin güzelliğine kapılıp alıveriyorsun. Bu fiyatlara iyi de ayrıca kalitesi. Basic ürünler, zamansız kıyafetler her yerde her zaman lazım diyorum ve bir bakmışım sepette.

HM yaz ürünleri demiştik değil mi?

Benim beğendiğim buna bana yakışır dediğim modelleri ekledim, peki ya sizin “bu bana yakışır dediğiniz modeller var mı? hm sitesine buradan bakabilirsiniz.

Hm yaz ürünleri

hm yaz ürünleri

hm yaz ürünlerihm yaz ürünlerihm yaz ürünlerihm yaz ürünlerihm yaz ürünlerihm yaz ürünlerihm yaz ürünleri

hm yaz ürünlerihm yaz ürünlerihm yaz ürünlerihm yaz ürünleri

 

Hm yaz ürünleri sitesine buradan bakabilirsiniz.

Diğer alışveriş yazılarından trendyol hakkında yazıya buradan ulaşabilirsiniz