Ana Sayfa Alışveriş Yazıları En İyi Güneş Kremi – Bronzlaşırıcı Krem

En İyi Güneş Kremi – Bronzlaşırıcı Krem

0
En İyi Güneş Kremi – Bronzlaşırıcı Krem

En İyi Güneş Kremi Ve Bronzlaşırıcı Kremler

En iyi güneş kremi ve bronzlaşırıcı tavsiyeleri vermek istiyorum bu yazımda da. Tatile gitmek isteyip gidemeyecekler beni affetsin lütfen. Şayet bende henüz gidebilmiş değilim. Neyse az kaldı. Ben ve bazı arkadaşlarım 32. Haftayı bekliyoruz.

Bakın size Vogue gibi şıkır şıkır ama ateş pahası ürünlerden bahsetmeyeceğim. Kendi kullandığım ve bilakis kızlar grubunda sorup tavsiye edilen güneş kremlerini yazacağım.

 

Güneşin Zararlı Işınlarından Korunalım

Güneşin D vitamini olduğunu biliyoruz fakat özellikle son 50 yıl içerisinde ozon tabakasının tahrip edilmesi nedeniyle Ultraviyole (UV) ışınları olarak adlandırılan güneşin zararlı ışınları bizlere ulaşabilmekte ve deri kanseri,  katarakt gibi sağlık problemlerine sebep olmakta aynı zamanda bağışıklık sistemini etkilemektedir.

Ozon tabakasının incelmesi ile, atmosferden yeryüzüne ulaşan güneşin zararlı ışınlarına karşı; özellikle hayatımızın ilk 20 yılında güneşin zararlı etkilerine karşı korunmamız büyük önem taşıyor. Güneşte kalmak zorundaysanız deri hastalıkları gibi sağlık problemlerine yakalanma riskini, kendinizi koruyarak azaltabilirsiniz.

 

O zaman başlayalım ;

En iyi güneş kremleri

En iyi güneş kremleri tavsiyelerine başlamadan önce bilmemiz gereken bir kaç not yazalım.

  • SPF ibaresi “Güneş Koruma Faktörü” demektir ve güneş kremleri, losyonları vs. kutuların üzerinde yazarve 10, 15, 30, 50 gibi rakamlar ile ifade edilir. Güneş koruma faktörlerini şu seviyelere ayırdığımızda şöyle isimlendirebiliriz.   Düşük (6-10), Orta (15-25), Yüksek (30-50), çok yüksek (50+
  • Üzerinde SPF 15 yazan bir güneş kremi %93 UV-B ışınlarını filtreler, SPF 30 olan bir ürün %97’den biraz daha az filtreleme sağlar.
  • Güneş kremleri güneşe çıkmadan yarım saat önce sürülür ve 2 ile 3 saat etkilidir. Öncelikle bunu unutmayalım, özellikle hassas teni olanlar ve tam korunmak isteyenler için.
  • Terleme  veya su ile temas sonrasında güneş kremlerinin yenilenmesi gerekmektedir.
  • Önerilen kullanım her kullanımda en az avuç içi dolusu kadar güneş kremi kullanmanız tavsiye edilir.
  • Bebek ve çocuklar için sprey şeklinde olan güneş kremi kullanmayı tercih edersek solunum ile hava yollarına kaçma söz konusu olabileceği göz önünde bulundurulmalıdır.
  • Yüksek koruma sağlayan SPF 30 ve 50 veya üzeri güneş kremleri kullanıyor olsanız dahi 2-3 saatte bir yenilemeyi ihmal etmeyin
  • Yüksek bir güneş koruma faktörü, güneşlenmenizin tadına varmanızı sağlar ve sağlıklı bir bronzluk elde etmenizi sağlar.
  • Kutusunda UV-A+UV-B yazan güneş kremleri tercih edilmelidir

 

Tam ve yüksek korumalı ürünler için örnekler;

Vichy Ideal Soleil

Vichy Ideal Soleil leke karşıtı yüz ve güneş koruyucu bakım kremi.

Çok yüksek korumalı leke karşıtı yüz kremi ve 3 etkili leke karşıtı renkli güneş koruyucu bakım kremi.

Yağli his olmadan nemlendiriyor ve canlilik veriyor. Vichy ideal soleil kolaylıkla emilmesi, cildi olması gerektiği kadar nemlendirmesi, güneşten ultra koruması ve üstelik cilt tonunu esitlemesi ile beğenilen yaz kış kullanabileceğiniz bir güneş koruyucu krem. Kızarıklık ne parlama ne kaşıntı yapmıyor.

 

 

En iyi güneş kremi

 

 

Bioderma

Bioderma Photoderm Renksiz Güneş Kremi

Bioderma Photoderm Max Aquafluide SPF 50 Faktör Renksiz Güneş Kremi

Yağlı, karma ve hassas ciltler için ultra güneş koruyucu kremi, beyaz bir krem. Parfümsüz ve suya dayanıklı. Akışkan olduğu için dağıtması da çok kolay.

Her ne kadar yağlı ve karma ciltler için dense de bayağı yağlı ve ciltte emilmesi biraz zor . Fakat güneşten koruma konusunda çok iyi. En ufak bi leke bile oluşmuyor ve ustelik suya dayanıklı olduğu icin tazelemeye gerek kalmıyor.

En iyi güneş kremi

 

Farmasi

Farmasi Güneş Losyonu

Farmasi Dr.C.Tuna Sun Science Güneş Losyonu 50+ SPF

Hassas cilt tipleri için  uygundur. Güneşin zararlı UV ışınlarına karşı korumaya yardımcı olduğu gibi Yağlı his bırakmayan ince dokulu formülü ile cildinizi sarar, cildinize kalkan olanağı sunar. Ayrıca içeriğindeki Gliserin ve Vitamin E ile nemlendirme ve bakım sağlar.

En iyi güneş kremi

Clinique

Clinique Yüz İçin Güneş Koruyucu Krem

Spf 30 Yüz İçin Güneş Koruyucu Krem 50 ml

Bu markanın ürünleri de çok güzel. Clinique Happy parfümü özellikle yaz ayları için çok hafif. Biz koruyucu kremine bakalım ? konumuzdan mütevellit. Tabiki bu markanında 50 faktöre kadar koruyucu kremleri var. Sadece güneşe karşı korunmayı desteklemez, aynı zamanda zararların onarılmasını sağlar , güneşe maruz kalmış cildi yatıştırır, sakinleştirir, nemlendirir.

Uzun süreli güneş teması süresince, Clinique’in maksimum UV koruyucu 3:1 oranı ile UVA/UVB güneş ışınlarına karşı cildinizin tam olarak korunmasını sağlar.

En iyi güneş kremi

 

 

Mustela

Mustela Güneş Kremi – Bebek İçin

En önemli kısma geldik sanırım, çocuk ve bebekler için bu ürünü kullanabilirsiniz

Kesinlikle 50+  faktör almanızı tavsiye ederim.

 

Farmasi Baby Fresh Bebek Koruma Pişik Kremini

Ayrıca bebeğiniz için Farmasi Baby Fresh Bebek Koruma Pişik Kremini ‘ ni de kullanabilirsiniz yaz ayları için. Arkadaşım kendi bebeğine de kullanıyor. Aynı zamanda satışını yapıyor. Buradan sipariş verebilirsiniz.

Cilt üzerinde oluşan gerginlik hissini yatıştıran ve cildi besleyerek pişik oluşumuna karşı bu krem düzenli kullanılır ise bebek cildinin pişik oluşumuna karşı direnç kazandığı görülüyormuş. Formülünde alkol ve parfüm yok.

En iyi güneş kremi

Bu ürünü kullanan kişi aynı zamanda satışını yapıyor. Satın almak isterseniz buradan iletişime geçebilirsiniz.

 

Yves Rocher

Yves Rocher Güneşten Koruma Faktörlü Yüz Kremi

Güneş bakım ve bronzlaştırıcı ürünleri, Boğa Dikeni içeren doğal formülü sayesinde güneşten korur. Güneşin UVA ve UVB ışınlarına yani güneşe maruz kalan cilt korunmaya, onarılmaya ihtiyaç duyar. Yves Rocher güneş koruyucubronzlaştırıcı ve güneş sonrası bakım ürünleri, içeriğindeki 5 etkili bitkisel aktife sahip Boğa Dikeni sayesinde cildin güneş ışınlarına karşı kendini koruma ve onarma mekanizmasını harekete geçirir

Doğal cilt yaşlanmasına etki eden faktörlerle ve cildin yaşlanmasını hızlandıran ve artıran dış etkenlere (hava kirliliği, UV,stres gibi) karşı savaşır aynı zamanda 30 GKF olan yaşlanma karşıtı yüz kremi ile cildiniz anında canlılık kazanır ve ışıldar. Aynı zamanda makyaj bazı olarak kullanabilirsiniz ve 50 GKF seçeneği bulunmaktadır.

En iyi güneş kremi

 

 

Esteviole

Esteviole Güneş Koruyucu Losyon SPF 50

Çok yüksek UVA-UVB koruma sağlar ve yüksek nemlendirme yapar . Güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlayan yüksek faktörlü losyondur. Güneşin cilt üzerinde yaratabileceği kızarıklıkları ve yanmaları önleyerek pürüzsüz cilt gelişimine destek olur aynı zamanda lekelenmelere karşı etkin bakımla homojen bir görüntüye yardımcı olur.

En iyi güneş kremi

 

 

 

 

En İyi Bronzlaştırıcılar

Lancaster Sun Beauty

Dakikalar içinde olumlu sonuclarını cildinizde hissedebileceğiniz kadar kaliteli cilt bakım ürünleri üreten kozmetik markasıdır.Bu markanın 50 faktöre kadar koruyucu kremleri var, ayrıca güneş yağı ve koruyucu sütleri var. Bunların arasından biz aşağıdaki mucizevi bronzlaştırıcıyı paylaşmak istiyorum. Tavsiye eden kişi günde bronlaştırdığını söylüyor ama bu kişiye göre değişebilir biraz ama etkisi mucizevi olduğu kesin. 4 günde bronzlaşan birini 2 gün de bronzlaşmaya indirebilir.

En iyi güneş kremi

 

Arama Sonuçları

Bronzing Bomb – Eda Taşpınar

Bronzing Bomb – Eda Taşpınar ; Geçen yıl elimden düşürmediğim ve çok memnun kaldığım bomba sprey bronzlaştırıcı. Kokusu çok güzel. Aynı zamanda nemlendiriyor. Sanırım fazla da söze gerek yok bu fotoğrafı buraya bırakıyorum. Sipariş için Eda Taşpınar ‘ ın sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

En iyi güneş kremi

En iyi güneş kremi

 

Bitkisel Tavsiye

Bir miktar havuçu rendeliyorsunuz. Üzerini kapatacak kadar zeytinyağı ekleyip,  2 hafta karanlikta bekletiyorsunuz. Bekleme işlemi tamamlandıktan sonra süzüyorsunuz. Sağlıklı dogal ve yan etkisi yok.

Umarım işinize yarayacak bir şeyler bulabilmişsinizdir ve faydalı bir içerik olmuştur.

Sevgiler..

 

Shein hakkında yazmış olduğum tüm yazılara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

İndirim kodları aşağıdaki gibi ;

Get $3 off orders $29 +      CODE:SHE

Get $10 off orders $90+      CODE:TMC10
Get $25 off orders $140+    CODE:TMC25
Get $35 off orders $210+    CODE:TMC35

Shein Türkiye hesabına da buradan  ya da aşağıdaki görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

En iyi güneş kremi, En iyi güneş kremi, En iyi güneş kremi, En iyi güneş kremi, En iyi güneş kremi, En iyi güneş kremi,

En iyi güneş kremi, En iyi güneş kremi, En iyi güneş kremi, En iyi güneş kremi, En iyi güneş kremi, En iyi güneş kremi,