Ana Sayfa Alışveriş Yazıları Aliexpress Aliexpress Alışverişi Kaç Günde Geldi

Aliexpress Alışverişi Kaç Günde Geldi

0
Aliexpress Alışverişi Kaç Günde Geldi

Aliexpress Alışverişi Kaç Günde Geldi ?

Aliexpress alışverişi kaç günde geldi başlığını özellikle seçtim çünkü yurt dışından alışverişler de aklımıza takılan ilk sorulardan biri. Biri diyorum çünkü eminim sizinde benim gibi acaba dediğiniz bir çok soru oluyordur.

ALIEXPRESS Sitesini buradan https://best.aliexpress.com/ ziyaret edebilirsiniz

“Şimdi ben bunu cici şortu alacağım ama kaç günde gelecek? Bu bikini gelene kadar yaz biter mi? Biberon gelene kadar bebek biberonu bırakır mı? (bunu hiç sormadım :)) Gümrükte takılır mı? ( gümrük hakkında detayları  merak ediyorsan buradan bir önceki  yazıma bakabilirsin ) gibi sorular aklımıza takılır.

Aliexpress alışverişi

Evet aşağıda eklemiş olduğum görselde görüldüğü üzre neden L aldığımdan ve narinlikten bahsetmişim. Narinlik nedir? Kişiye göre değişir mi? Bir daha narin kelimesini kullanmayı düşünmüyorum.

Sevinerek söylüyorum ki M bana olurmuş. L büyük geldi, biraz oynama yaptım dolayısıyla. L almamın tek iyi yanı etek boyunun M ye göre uzun oluşu. Aşağıdaki görseli yakalayamadığım için sizlerle paylaşamayacağım:)  Bunları neden yazıyorum, elbise alırsanız tam bedeninizde alın. Benim gibi M giyip L almayın, büyüyünce giyer mantığı gibi 🙂

Aliexpress’ te her üründe değil ama genel olarak kargo ücretsiz.  Ayrıca bu site ile ilgili daha önce yazmış olduğum yazıdan  görseli paylaşağım aşağıda 🙂 (not;  devamını okumak istersen buradan ulaşabilirsin).  Ayrıca Türkçe siteside var.

aliexpress alışverişim

Elbise hakkında da bir kaç detay vereyim. Polyester malesef ve üzerinde etiket yoktu 🙂 galiba evde dikmişler :):) gerçi evde dikilse daha pahalıya gelir. Görmüş olduğunuz fiyata aldıysanız  şayet, bence pekte marka aramayın.

Siparişi 23.06.2018′ de vermişim, elbise 10.07.2018 ‘ de geldi. Neyse deneme amaçlı almış olduğum elbiseyi giydim tabi ki. Peki ya sizin merak ettiğiniz yurt dışı alış veriş sitesi var mı? Varsa önerilerinizi alırım. Hatta bundan sonraki yazılardan birinde sizin merak ettiklerinizden bir deneme ürünü alalım. Nasıl olur? Var mı bana önerebileceğiniz ya da merak ediyorum dediğiniz  yurt dışı alışveriş sitesi.

Mesela Romwe,  Asos (As Seen On Me) ,  SammyDress ,  etc..

Shein’ in den deneme ürün almıştım,  shein hakkında yazıma da buradan ulaşabilirsiniz.

Shein sitesine de buradan https://tr.shein.com/ ulaşabilirsiniz

Bu arada güvenli alışveriş yazımı okumak isterseniz buraya tık tık

Aliexpress alışverişi

 

 

Aliexpress-alışverişi

 

Aliexpress-alışverişi

 

 

Aliexpress-alışverişi

 

 

 

Aliexpress-alışverişi