Ana Sayfa Alışveriş Yazıları Oysho Mayo ve Bikini Modelleri – Osyho Türkiye

Oysho Mayo ve Bikini Modelleri – Osyho Türkiye

0
Oysho Mayo ve Bikini Modelleri – Osyho Türkiye

Oysho Mayo ve Bikini Modelleri – Osyho Türkiye

Oysho ‘  yu Stalklıyorum çünkü ben bir fashionstalker’ ım 🙂 Oysho ‘ yu bilen bilir. Edindiğim bilgilere göre erkeklerin eşlerini, sevgililerini çıkarmakta zorlandıkları bir mağaza diye bir şehir efsanesi var bu mağaza hakkında. Özellikle kadinlar için iç çamaşırlar ve seksi ev giysileri satan ispanyol bir markaymış bu Oysho ve pijamaları da çok güzelmiş. İspanyol marka da olsa nedendir bilinmez, Oysho etikeleri made in china etiketlidir diye de bir söylenti duydum doğru mudur bu kısmını tam bilmiyorum ama öyle olmasına rağmen yine de ağzının suyunu akıtan iç çamaşırlarına sahip mükemmel marka gibi söylentinin doğru olduğu kesin. Hele ki birde hello kitty koleksiyonu varmış ki evlere şenlik. Bana çokta seksi ürünleri var gibi gelmedi doğrusu. Tabi tam olarak ne istediğinize de bağlı aslında ya da seksilikten ne anladığınıza?  İnsanlarin suratlarina gulumseme getiren şık ve de şirin ev giysileri üreten ispanyol firma diyelim biz en iyisi bu marka için.

Oysho ’ nun dedikodusunu da yaptıktan sonra, birazda 2018 bikini ve mayo modellerine bakalım mı?

Oysho 2018 Bikini ve Mayo Modelleri

Fiyatlar çokta ucuz görünmüyor ee çokta pahalı değil, öyle ortalama bir marka. Lakin şuan da soğanın kilosu olmuş 7,5 tl, ağzımız soğan koksa zenginiz de ondan diyecek duruma geldik. Neyse yahu ben neler yazıyorum, konumuz  2018 bikini ve mayo modelleri.

Ben burada en beğendiklerimi ekledim, dileyen girsin sitesine baksın çokça var bişiler –>  yeni gelenlere bakın önce, her zaman ilk baktığım yer 🙂

Bikinilerin alt ve üstünün ayrı satılması çok iyi, zaten genellikle bu şekilde ama birlikte olan markalarda var ve bu büyük sıkıntı. Hele ki benim gibi alt 40 üst 38 alıyorsan, bikinin altları hep çöpe gitti vakti zamanında. Osyho var yani alt üst ayrı alabilirsiniz.

İç çamaşırlarını kullanan varsa yazsın yorumlara merak ettim kızlar, belki çeğizime falan alırım 🙂

Evet gelelim kombinlere 🙂

Siyah Kroşe üçgen mayo seçimim oldu, bunu kot şort hatta pantalonum içine de giyebilirim büstiyer gibi

1. Oysho seçeneğim bu

 

Altına da bu  pantalonu beğendim

 

 

2. seçeneğim  de bu

 

Bu arada güvenli alışveriş yazımı okumak isterseniz ahanda buraya tık tık