Ana Sayfa Diğer Yazılar Dünya Kupası ve Stadyumdaki Güzeller

Dünya Kupası ve Stadyumdaki Güzeller

0
Dünya Kupası ve Stadyumdaki Güzeller

Dünya Kupası ve Stadyumdaki Güzeller

Dünya Kupası ve Stadyumdaki Güzeller başlık bu ama ben başlığın altını doldurabilecek miyim hiç bilmiyorum. Futbol bilgim -500, bende hiç olmayacak galiba hiç de olmayacak. Futbol ne yahu hiç anlamıyorum gerçekten bu kadar insanın  full konsantre bunu takip etmesini, sokaklarda delirmesini. Vardır bildikleri bir şey diyorum saygı duyuyorum ama sevmiyorum. Neden sevmiyorum,  çünkü şiddete teşvik ediyor, nefret uyandıran, şiddete teşvik eden, nefret söylemlerini tetikleyen, hoşgörüsüzlüğü tetikleyen ve daha tonla sayabilirim, bu şekilde etkileri olan hiçbir şeyi sevmiyorum.

Dünya Kupası

Peki benim bu konu  ile ilgili yazacak neyim olabilir. Kim kiminle ne yapıyor onu bile bilmiyorum, pardon oynuyor.

Futbol bilgimiz olmasa da dikkatimizi çeken ve gözümüzden kaçmayan başka konular da olabiliyor tabi. Ve gördük ki Dünya Kupasına ev sahipliği yapan olan Rusya stadyumları işte böyle güzellerle dolup taşmış. İşte dünya kupası ve stadyumdaki güzeller

Sadece bir kaçı ?

https://www.youtube.com/watch?v=Yp69mt71brw

 

Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupasına, güzelliğiyle Rus spor spikeri Victoria Lopyreva damga vurdu mesela, çok güzel kız değil mi? insan özeniyor.

 

Ve Rusya’da 14 Haziran 2018 Perşembe günü başlayacak olan 2018 Futbol Dünya Şampiyonası’na sayılı günler kala turnuvanın güzellik yarışması ‘Miss WM 2018‘ Almanya’da yapılmıştı.

 

 

Resmen yazacak bir şey bulamıyorum. Sırf podyumda güzeller ile ilgili haber görmüştüm ve yazayım dedim ama söyleyecek ne kadar az şeyim varmış.  Ekrana bakıyorum boş boş.

Hayatımda sadece bir kez futbolu stadyumda izledim, hiç anlamadığım halde arkadaşlarım karşı takımda olduğu için benden farklılardı ve birden ben fanatikmişcesine konuşmaya başladım. Bu nasıl acınası bir hal. Şimdi düşünüyorum da, Allah’ ım gerçekten bazı hallerimiz çok saçma ben aklıma getirmeye tahammül edemiyorum sen bize nasıl tahammül ettin?

Futbol severlere  ya da fanatiklerine sadece şunu söylemek istiyorum, zevk aldığınız bir şey size sitres, gerginlik, telaş hissettiriyorsa, bence o artık zevk aldığınız şey değildir. Hayatta bizi kendine bağımlı kılan her şey bizden bir şeyler alır. Hiç bir şey alamazsa o stadyum hiç sesini almadı mı?Yorar bu, diğerine geç geç next next next..