Ana Sayfa Moda Blair Eadie – Atlantic Pacific Blogger

Blair Eadie – Atlantic Pacific Blogger

0
Blair Eadie – Atlantic Pacific Blogger

Blair Eadie – Atlantic Pacific Blogger

Blair Eadie ; Bee’nin stilini Moda hakkında blog yazan bir çok kişi var. Nedeni de yoğunluk olarak kadınların ilgi duyması ve kesinlikle kendini yenileyen bir sektör olduğu için her zaman kar etme oranın daha fazla olması da modaya olan ilgiyi arttırabiliyor. Ucundan köşesinden aslında hepimiz  farkında olmadan modaya uyum sağlıyoruz.

Bir kaç yıldır stalkladığımı blogırlardan Blair Eadie. Her zaman kendini yeniliyor ve kesinlikle modaya körü körüne bağlı kalmıyor. Modayı kendi stili ile harmanlıyor. Bee’nin stilini tanımlamak istersem aklıma gelen kelimeler çizgiler, puantiyeler, parlak renkler, toprak tonları, kat kat giyme sanatı, aksesuar kullanımı, güneş gözlükleri..

Blair Eadie için..

.. Herşey San Francisco’ ya taşınması ile başlamış.  Aslında o bir merchandiser, yani mağaza ve perakende işinde çalışıyor, ürünlerin sunumları ile ilgileniyor. Türkiye’ de bu meslek daha dar anlamda raflarda sıralanmış, reklam filmlerinde ki düzende dizilmiş duran kavanozlar, paketler, kutular gibi dar bir anlamda olsa da, aslında bu mesleğin tam karşılığı, ürünün satış veya pazarlamasina doğrudan katki da bulunmaktan ziyade, urunun ilgi çekici ve muadillerinden ayird edici olmasini sağlamaktır, yani fark yaratmaktır.

Blair Eadie in daha fazlasını görmek isterseniz blogunu ziyaret edin atlantic-pacific

Sizi Blair Eadie ‘ nin stili ile başbaşa bırakıyorum. Eğer asi bir ruha sahip değilseniz  ya da asiliğinizi dışa vurmayı sevmiyorsanız Bee’ nin stilini çok beğeneceksiniz.