Ana Sayfa Moda 2016 Bahar ve Yaz Renkleri

2016 Bahar ve Yaz Renkleri

0
2016 Bahar ve Yaz Renkleri

 

2016 Bahar ve Yaz Renkleri

Moda, her ne kadar pek çok kişi tarafından kendine yakışanı giymek olarak tanımlansa da dönemin trend renklerini kullanarak daha hoş bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ancak; her zaman için renkler arasından seçimi, kendi ten ve saç renginizi de göz önünde bulundurarak yapmalısınız.

2016_Bahar_ve_Yaz_Renkleri_14

 

2016 Bahar ve Yazında Pastel Renkler Ön Planda

Birkaç sezondur pastel tonları kıyafetlerde sıkça görmek mümkündü. Ancak 2016 bahar yaz sezonu, tam anlamı ile pastellerin sezonu olacak denilebilir.

Hangi rengi kullanacaksanız kullanın mutlaka pastel tonlarını seçmeye önem verin. Günlük kullanacağınız kıyafetlerde mavi ve pembenin pastel tonlarını kullanabilirsiniz. Akşam ve özel günlerde ise; kırmızı ile yeşilin sof ve koyu tonlarına göz atmalısınız.

Asker yeşili ve bordo, özellikle abiyelerde ön plana çıkacak.

Aksesuarlarda Sarı ve Turuncunun Fosforlu Renkleri

Fosforlu renkler, özellikle aksesuarlarda sıkça karşılaşılan renkler arasında yer alacak. Bu aşamada, işinizin çok da kolay olmadığını söylemek gerekli. Fosforlu renkler, pek çok kişi için riskli olup, doğru kombinlenmediği takdirde, komik bir görüntünün ortaya çıkmasına neden olur.

Fosforlu renkleri kombinlerken, 1 ya da 2 ufak parçada bu renklere yer verebilirsiniz. Fazlası, çok abartılı olacaktır. Ayrıca; bu renkleri kullanırken diğer parçaların mümkün oldukça sade olmasına özel göstermelisiniz.

Günlük kullanım için beyaz renkli bir elbise giyip, ayakkabı olarak fosforlu sarı ya da turuncu renklerini tercih edebilir ya da küçük portföy bir çantanızın renkli olmasını sağlayabilirsiniz. Aksesuarlar, bu kadar önemliyken 1 parçadan fazlasına gerek olmayacaktır. Ancak saat ya da küpe, toka gibi aksesuarlarınızda fosforlu renklere yer verecekseniz sayının ikiye çıkmasında bir sakınca olmayacaktır.

 

Vazgeçilmez Renk Beyaz

Beyaz, 2016 yılının en çok kullanılan renklerinin başında yer alacak. Kombinlemesinin kolay olması bu rengin en büyük avantajı denilebilir. Beyaz ile beraber kullanılmayacak hiçbir renk yok. Önemli olan tarzları ve renklerin kullanım oranlarını doğru seçmeniz.

Beyaz, İspanyol paça pantolonlar 2016 yaz modasının en önemli parçaları arasında. Üzerinize bir gömlek ile kombinleyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise; İspanyol paça pantolon kullandığınızda, ayakkabınızın görünmemesi denilebilir.

720x190moda302.03