Ana Sayfa Diğer Yazılar Lena Dunham – Girls – Dizisi

Lena Dunham – Girls – Dizisi

0
Lena Dunham – Girls – Dizisi

Lena Dunham – Girls – Dizisi

Lena Dunham ; kimdir den önce özellikle belirtmek istedğim sonunda seyretme imkanı buldugum dizilerden Girls. Çok beğendim, aslında  drama bir dizi. Tabi yabancı dizilerde ki drama anlayışı bizimkilerden bayağı farklı.

Lena Dunham

Üniversite sonrası gençlerin yaşadığı zorlukları anlatıyor, hatta travmaları diyebilirim. Tabi oturup ailenizle seyredebileğiniz bir dizi değil:) bazı sahneleri teyet geçmek zorunda kalabilirsiniz. Tabiki kültür farkı olduğu için yadırganabilir. Fakat diziden kaptığının ne oldugu önemli. Takılı kaldıgın yer rahat olmaları ise kendine bir çok soru sormalasın. Her bölümden ders olacak tonla aforizma bulabilirsin. Şuan 4. sezondayım. Newyork da geçen dizi de, Brooklyn, Manhattan, Lowa ‘ yı da sık sık duyacaksınız.

Başrolünde Lena Dunham oynuyor. Lena Dunham, 13 Mayıs 1986 doğumlu, Amerikan film yapımcısı ve aktris. HBO yapımı bu Girls adlı dizinin yapımcılığını da yapıyor. Aynı zamanda Lena, 2010 yapımı Tiny Furniture filminin senaryosunu yazdı ve filmi yönetti.

Dizide ki ismi Hannah, kitap yazmaya çalışan, zeki, sevimli bazende sinir bozucu biri.Fakat keşke her bölümde üstü tamamen çıplak olmasa. Yani memelerini göstermediği bir bölüm yok. Tamam anladık biraz etlisin ve umrunda değil, kendinle barışıksın da abartma  diyesim geliyor.

Primetime Emmy Ödüllerinde yazar, yönetmen, yapımcı ve oyuncu dallarında 8 kez adaylık elde etti ve Girls dizisiyle 2 kez Altın Küre kazandı. Dunham Komedi Dizilerinde Amerika Yönetmenler Birliği Üstün Yönetmenlik Ödülü’nü kazanan ilk kadın yönetmen oldu.

Ve çok şirin bir blogu var. Bayıldım, tüm fotoğrafları atıp her şeyi resmedesim geldi.  Amerikan şirketi olan dünyanın en büyük e-ticaret sitesi Amazon‘ nun da reklamını bloğuna yerleştirmiş, buda gözümden kaçmadı.   Para önemli 🙂

Bloguna buradan ulaşabilirsiniz  lennyletterLena Dunham-Girls-17

hepsiburada.728x90moda

Bu tatlış ve başarılı hatunun takipçisi olmak isterseniz instagram sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Özel hayatında dizideki gibi ulu orta heryer de sevişmiyorlar tabi tahmin edersiniz ki. Bazı fotoğraflarında dil falan çıkarıyor işte 🙂 Siz yine de temkinli olun tabi öyle küçük kuzeninizle ya da büyük ninenizle falan ulu orta instagramda sayfa stalklamıyorsunuzdur diye düşünüyor ve sizi hiç uyarmıyorum.