Ana Sayfa Diğer Yazılar Kiz Arkadaş Nasıl Kendine Aşık Edilir

Kiz Arkadaş Nasıl Kendine Aşık Edilir

0
Kiz Arkadaş Nasıl Kendine Aşık Edilir

Kiz Arkadaş Nasıl Kendine Aşık Edilir

Kız arkadaş ; Her zaman için kişiler ilişkilere, birbirlerine âşık olarak başlamazlar. Kimi zaman, bir taraf âşık olur ve karşısındaki kişi de bir şans vermek için ilişkiye başlar. Ancak eğer ilerleyen dönemlerde karşılıklı duygular olmaz ise; o ilişki bitmeye mahkûmdur. Karşısındaki kadına âşık olan; ancak istediği karşılığı görememiş olan pek çok erkek, kız arkadaşımı kendime nasıl âşık ederim? Sorusunun cevabını aramakta.

Couple sitting on sofa with arms folded, looking angry

 

Kız arkadaş

Kız Arkadaşımı Kendime Nasıl Âşık Ederim?

Her ne kadar, kişinin karşısındakini sevmesi çoğu zaman hiçbir şeye yapmak gerekmese ve aşk aslında nedensiz bir duygu olsa da bazı taktikler sayesinde şansınızı arttırabilirsiniz.

Karşınızdaki İnsana Değer Verdiğinizi Gösterin

Kadınlar için sevildiklerini ve değerli olduklarının hissedilmesi son derece önemli bir noktadır. Bu nedenle kız arkadaşınıza mutlaka değer verdiğinizi hissedin. Erkeklerin en büyük hatası, bu aşamada maddiyatla ölçülecek hediyeler almaktır. Oysa kız arkadaş ınıza ufak bir günaydın mesajı, akşam sırf onu özlediğiniz için evinin yakınına elinizde bir çikolata ile gitmeniz , sevdiği dondurmayı almanız gibi hareketler yetecek de artacaktır. Henüz yeni başlayan bir ilişkide alınmış olan maddiyata dayalı hediyeler, bilinenin aksine çoğu zaman şansınızı düşürecektir.

Kiz Arkadaşimi Kendime Nasıl Aşık Ederim-5

Sevgilinize Nefes Alacak Fırsatlar Verin

Kimi zaman kişiler sevdiğini göstermek adına karşısındaki insana nefes alacak alan bırakmaz. Her dakika aramak, durmaksızın kız arkadaş ınıza sevdiğinizi söylemek, iş ve okul çıkışlarında direkt sevgilinizin yanına gitmeniz, her anınızı kendisi ile geçirmek istemeniz gibi davranışlar sevgilinizi sıkabilir. Bu nedenle, onunla olduğu kadar arkadaşlarınızla da zaman geçirin. Kendinize ait bir hayatınız olduğunu hissettirin ve sevgiliniz için hobilerinizden vazgeçmeyin.

Yalnızca Sevgili Değil Aynı Zamanda Arkadaş Olun

Erkeklerin çoğu sevdikleri kadınla yalnızca duygusal bir ilişki kurmaktadır. Oysa bir ilişkinin devamlılığı adına asıl önemli olan aynı zamanda arkadaş da olmayı başarabilmektir. Ortak ilgi duyduğunuz alanlar üzerinde sohbet edebilir ya da birbirinizin hobilerine ortak olabilirsiniz. En sevdiğiniz etkinliklere sevgilinizi de davet edin. Arkadaşlarınızla tanıştırın ve beraber çeşitli aktivitelere katılın. Sevdiğiniz yazar ya da şairlerin söyleşilerine katılın. Fırsatınız varsa beraber bir kursa başlayın ve bilmediğiniz alanı beraber öğrenin. Emin olun ki aranızdaki bağ çok kuvvetlenecek ve sevgilinizin size karşı hislerinde artış olacaktır.

Kız Arkadaş larına Kendinizi Sevdirin

Kaleye gitmeniz için size en kestirme kapıları açacak olanlar hoşlandığınız kızın en samimi arkadaşlarıdır. Bu sizler için ne kadar zor olsa  da, Kız arkadaş ınızın önem verdiği  arkadaşlarına kendinizi sevdirirseniz her şey beklediğinizden daha hızlı ilerleyecek

Hadi bakalım kolay gelsin beyler!

Kiz arkadaşimi kendime nasıl aşık ederim-1

Bunundışında erkek arkadaş nasıl kendine aşık edilir ide yazdım.  Bir bakın isterseniz, bu da başka açıdan bakmanızı sağlar