Ana Sayfa Diğer Yazılar Erkek Arkadaş Nasıl Kendine Aşık Edilir

Erkek Arkadaş Nasıl Kendine Aşık Edilir

2
Erkek Arkadaş Nasıl Kendine Aşık Edilir
Young couple in love.

Erkek Arkadaş Nasıl Kendine Aşık Edilir

Erkek Arkadaş ;  erkek arkadaşımı nasıl kendime aşık ederim diyorsanız, kızlar bu sonuca ulaşmak o kadar da kolay değil. Yazının belki biraz olsun size faydası olur. Eğer seviyorsanız kesinlikle vazgeçmeyin sonuna kadar savaşın, en azından biterse elimden geleni yaptım diyebilesiniz.  Genel olarak bakarsak isteyip de alamayan kadın yoktur kızlar, bu konuda başarısız olanlar genelde erkekler oluyor. Yazıyı okumadan önce kendi gücünüzün de farkında olmanızı tavsiye ederim.

Erkek arkadaşımi nasıl kendime aşık ederim-5

 

Erkek Arkadaş

Erkek Arkadaşımı Nasıl Kendime Âşık Ederim?

Kadınlar, genellikle ilişkiye başlarken âşık olarak başlarlar. Sonradan âşık olmaları pek de mümkün değildir. Ancak erkekler söz konusu olduğunda durum genellikle farklıdır. İlişkiye verilen emek arttıkça, erkeklerin âşık olma süreci başlar. Peki; erkek arkadaş ınızı kendinize nasıl âşık edebileceğinizi biliyor musunuz?

Onunla Hobilerini Paylaşın

Bir erkeğin en büyük hobisi, erkek arkadaş ınızın tuttuğu takımın maçlarını izlemektedir. Siz de sevdiğiniz adamla maç izlediğinizde, aranızda önemli bir paylaşım olacaktır. Ayrıca tuttuğu takımın maçına iki bilet aldığınızda ve beraber gitmeyi teklif ettiğinizde yaşayacağı şaşkınlıkla kalmayıp size karşı çok daha güzel hisler beslemeye başlayacaktır.

Her Daim Bakımlı Olun

Bir kadın, öncelikle kendi için bakımlı olmalı.  Ancak bu demek değildir ki bakımlı olmanız erkek arkadaşınız için önemli değil. Kendine ve karşısındakine saygı duyduğunu dış görünümü ile belli eden bir kadın her erkeğin hoşuna gider. Erkek arkadaş ınızın size âşık olması adına da önemli bir başlangıç olacaktır.

Erkek arkadaşımi nasıl kendime aşık ederim-9

Doğallığınızdan Vazgeçmeyin

Bakımlı görünmekle, boya küpünden çıkmış gibi makyaj yapmak ya da abartılı kıyafetler giymek aynı şey değildir. Her zaman için doğallık, kişilerin beğenisini çok daha fazla kazanır. Elbette ki, özel günlerde yoğun makyaj yapabilir veya çok daha özel kıyafetler giyebilirsiniz. Ancak günlük hayatınızda soft makyajları tercih etmenizde fayda bulunuyor. Kıyafet seçiminiz ise; etrafınızdaki herkesin size bakmasına neden olmak yerine şık, özenli ama daha sıradan olmalı. Hiç makyaj yapmamış gibi duran makyajlar, emin olun ki sizi çok daha güzel gösterecektir.

Erkek arkadaş

Arkadaşlarına Saygı Gösterin

Saygı, her ilişkinin en önemli noktasıdır. Erkek arkadaş ınıza saygı gösterdiğiniz gibi onun arkadaşlarına da bu saygıyı göstermelisiniz. Sevgilinizin arkadaşlarını sevmeyebilirsiniz. Size göre, davranışları çok ukala, sorumsuz ya da bencil gelebilir. Ancak bunu asla sevgilinize hissettirmemelisiniz. O, arkadaş olabileceği kişileri seçebilecek bir olgunluktadır. Onunla arkadaşlık yapma, arkadaşın kötü bir insan demek ise; yalnızca kendinizi sevgilinizi sizden uzaklaştırmaya neden olur. Eğer gerçekten de arkadaşının kötü huyları ya da özellikleri var ise; belli bir süre sonra kendisi fark edecek ve arkadaşlığı konusunda doğru kararı verecektir.

Erkek arkadaşımi nasıl kendime aşık ederim-7

Erkek arkadaşımi nasıl kendime aşık ederim-8

 

Erkek arkadaş nasıl kendine aşık edilir az çok faydası oldumu kızlar? Ayrıca kız arkadaş nasıl kendine aşık edilir ? onu da yazdım 🙂