Yeşil Kundura

2
Yeşil Kundura

Topuklu ayakkabı, spor ayakkabı, bot, çizme, babet, terlik ve sandaletleri kapsayan geniş koleksiyonda her tarza ve her ihtiyaca uygun kadın ayakkabı modelleri ve markaları bulabilirsiniz.

Tabiki sadece kadın ayakkabısı değil, bunun dışında erkek, kız çocuk ve erkek çocuk ayakkabı modelleride fazlasıyla mevcut.

Aynı zamanda Dünyanın önde gelen markalarından Harley-Davidson Footwear ve Cat Footwear Türkiye lisansörü ve distribütörü ”Yeşil Kundura” dır.

Efsane marka Harley Davidson’un 1999 yılından beri Türkiye distribütörlüğünü yapıyor.

2 YORUMLAR

  1. Merhabalar?bir maruzatta bulunmak istiyorum. Harley davidson botların hayranıyım gerçekten .alırken çokça araştırdım. Kullanan kişiler 10-15 yıldır giydikleri halde ayakkabıların halâ taş gibi olduğunû söylediler. Bende 4 yıl önce aldım fakat sade gündelik hayatta giymemé rağmen yırtılmalar oluştu.Artık eski kalitede üretilip üretilmediğini merak ettim doğrusu. Türkiye distribütörü olduğunuz içinde Size sormak istedim?

  2. Merhabalar Münise Hanım, kesinlikle Harley Davidson tarz ve dayanıklı oluyor yani doğru bir hayranlık 🙂 fakat ben maruzatınız ile ilgili yardımcı olamayacağım çünkü ben Türkiye distribütörü değilim. Sadece ilgimi çektiği için blogta yazmıştım. Türkiye distribütörü Yeşil kundura ‘ ya info@yesil.com.tr mail’ den ya da +90 212 414 08 88 nolu telefondan ulaşmayı deneyin. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler